Megtaláltuk neked a legjobb táskát, csak szólunk!

Egyet biztosan kijelenthetünk: a legfontosabb kiegészítő egyértelműen a táska. Hány poént hallgattunk már végig azzal kapcsolatban, mennyi mindent rejthet egy igazi női batyu, vagy hogy éppen semmi nem fér el benne! Most a Noizz révén bemutatjuk a Fjällräven táskát!

Pontosan ezért jutottunk arra, hogy a tökéletes darab egy hátizsák kell, hogy legyen! Mondjuk is, hogy miért:

Az első és a legfontosabb a méret. Hazudik, aki azt mondja, hogy jó közérzettel el tud indulni egy borítéktáskával, amibe maximum befér a pénztárca, a mobil és néhány zsebkendő, de a lakáskulcs már domborodik az oldalán…

Egy nő igenis minden eshetőségre fel akar készülni, ezért nem is biztos, hogy táskának, sokkal inkább elsősegély-pakknak kéne hívni a kedvenc szütyőinket.

Egy táska, ami mindenhova elkísér – A Fjällräven ikont teremtett / Fotó: Noizz

Oké, oké, de a design?

A másik elengedhetetlen hozzávaló a design. Egy táska öltöztet, emeli a fényed és mesél rólad, éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy mit üzen. Kecses vonalak, extravagáns szín, izgalmas összhatás.

A lány, akit a táskája tart életben – VIDEÓ / ContextUs

Lauren egy rendkívül ritka betegséggel küzd. A pulmonális hipertónia egy olyan magas vérnyomásos állapot, amely fokozatosan tönkreteszi az artériákat és a tüdőt, a várható élettartam a tudomány jelenlegi állása szerint gyógyszeres kezeléssel is csupán 1-5 év. De milyen gyógyszerről is van szó? Egy olyan 24 órán át folyamatosan ürülő injekció kerül a lány szervezetébe, ami nem mindenkinél használ.

Hogyan tudnánk beleszeretni egy csúnya táskába, hiszen a formatervezés az első, amin megakad a szemünk.

OSEktkqTURBXy9iZGViYTkyMjE2NzllN2Q5NTdkODBmZmY5YmQ1YzQ0Yy5qcGVnkZUCzQMWAMLD
Egy táska, ami mindenhova elkísér – A Fjällräven ikont teremtett / Fotó: Gombos Attila

Mi van a kényelemmel?

Sokszor letesznek róla a nők, pedig ha a fél életüket a kezükben cipelik annak bizony súlya van. Nem csak kényelmetlen, de hosszú távon egészségtelen is.

Így is éppen elég nehéz az ülőmunkával és annak hatásaival megküzdeni, legalább a hétköznapok rohanó szakaszait töltsük mosolyogva – gerincünk szerint is.

Ennek a három összetevőnek a fúziójaként ismertük meg a Fjällrävent a Noizz jóvoltából, azon belül is a GREENLAND ZIP modellt. Sok unisex darabot gyárt a svéd márka – és ugye rajongunk mindenért, ami onnan származik: IKEA, Lagom stb. –, de GREENLAND ZIP határozottan nőies vonásokból áll össze.

XQTktkqTURBXy9iYWJhN2JhZjRmYTcwYjZmNDhiNjU3ODZjNmRiZWIyNi5qcGVnkZUCzQMWAMLD
Egy táska, ami mindenhova elkísér – A Fjällräven ikont teremtett / Fotó: Gombos Attila

Egy nagy térbe pakolhatunk, amiből egy vékony rész elkülöníthető – esetleg papíroknak –, és természetesen van egy első zseb is az apróságoknak. Komfortosan fekszik a hátra, így minden súly könnyebbnek tűnik benne. Mint minden Fjällräven termék ez is igen feltűnő, és már messziről be lehet azonosítani: igen, ez egy menő darab.

A hátizsákokról gyakran a kirándulásra asszociálunk vagy az iskolára, de egy ideje már hordom ezt a szépséget, és jóval többször rá esett a választásom a nap elején: amikor tudom, hogy munka után nem egyből megyek haza, esetleg terepre kell mennem, hétvégén a nagyihoz is jól jött, hiszen mindig egy csomó finomságot csomagol, de a piknik randevúra is a legjobb döntés volt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból