FKA Twigs beperelte Shia LaBeouf-ot, mert szexuálisan, fizikálisan, érzelmileg bántalmazta őt

Az énekesnő FKA Twigs beperelte volt barátját, Shia LaBeouf színészt, amiért kapcsolatuk alatt szexuálisan, fizikálisan, mentálisan és érzelmileg is bántalmazta.

Tudatosan fertőzte meg nemi betegséggel FKA Twigs állítása szerint

A los angelesi bíróságon indított per dokumentumaiban FKA Twigs, vagyis Tahliah Debrett Barnett részletesen beszámolt arról “könyörtelen bántalmazásról”, amelyet egy éves kapcsolatuk alatt a Transformers-filmekkel híressé vált színésztől el kellett szenvednie, írja a 444 a The New York Times cikkére hivatkozva. Leírja például, hogy 2019 februárjában elutaztak a Los Angeleshez közeli sivatagba, a kirándulások alatt pedig LaBeouf állandóan ordítozott barátnőjével, a brit énekesnő pedig egyszer arra ébred, hogy a férfi fojtogatja őt.

Shia Labeouf Fka Twigs Per Bantalmazas
Shia LaBeouf és FKA Twigs / Fotó: Melodie Jeng / Getty Images

Amikor már a város felé hajtottak, LaBeouf kikapcsolta a biztonsági övét, beletaposott a gázba, és követelte, hogy Twigs valljon neki szerelmet, különben nekihajt valaminek. Amikor ezután megálltak egy benzinkútnál, a 32 éves énekes ott akarta hagyni a színészt, ki akarta venni a táskáját a csomagtartóból, LaBeouf viszont ezt nem hagyta, nekinyomta az autónak, üvöltözött vele, majd visszakényszerítette a kocsiba.

Szeretném felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a bántalmazók milyen módszerekkel próbálnak kontrollálni és megfosztani az önállóságodtól

– mondta a sajtónak FKA Twigs, aki a fent említetteken kívül többek között azzal is vádolja volt barátját, hogy az tudatosan megfertőzte őt egy szexuális úton terjedő betegséggel.

Twigs mellett másik barátnője is bántalmazónak írta le LaBeouf-ot

A The New York Times-nak LaBeouf egy másik volt barátnője, Karolyn Pho stylist is azt mondta, hogy a kapcsolatuk alatt a 34 éves színész bántalmazta őt. Egy alkalommal például a férfi részegen az ágyhoz szorította a nőt és úgy lefejelte, hogy annak felszakadt a fejbőre.

2015-ben pedig felvételek jelentek meg arról, ahogy LaBeouf akkori barátnőjével, Mia Goth színésszel veszekszik az utcán.

Azt mondogatta neki, épp attól lesz valaki bántalmazó, ahogy a nő viselkedik. Később pedig azt mondta a videó készítőjének, hogy ha ott maradt volna a barátnőjével, akkor megöli őt.

A színész szerint a vádak csak egy része nem igaz

LaBeouf a lap kérdésére azt mondta, ő nem tudja megmondani, hogy a viselkedése miatt mások hogyan érzik magukat, de nincsenek mentségei az alkoholizmusára és az agresszív viselkedésére.

Viszont hozzátette, hogy a vádak egy része nem igaz.

Ugyanakkor úgy érzi, a vádlóinak joga van hozzá, hogy a nyilvánosság elé álljanak, és elfogadja, ha felelősségre vonják azért, amit tett. Azt is hozzátette, hogy már nem iszik és bár nem gyógyult még ki az alkoholizmusból és a poszttraumás stresszből, mindent megtesz azért, hogy rendbe jöjjön, és örökké sajnálni fogja, hogy időközben bántott másokat.

Idén áprilisban egyébként beszámoltunk arról, hogy volt feleségével, a modell Mia Goth-tal újra egy párt alkotnak.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból