A szervezők már várják a jelentkezéseket a KecskemétRocks elnevezésű rendezvényre, Magyarország legnagyobb rockzenekarába.

Hirdetés

Révész Zsolt kommunikációs vezető kiemelte: a rendezvényre komplett zenekarok, kórusok is nevezhetnek, de olyan zenészek is tagjai lehetnek Magyarország óriászenekarának, akik eddig csak otthon zenéltek. A rendezvény oldalán a hangszer megjelölése mellett egy, a jelentkezőknek magukról készült kisvideót kell elküldeni a szervezőknek.

Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobja Kecskeméten – KecskemétRocks2019

Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobja 2019-ben Kecskeméten http://www.cityrocks.hu/ https://www.facebook.com/cityrockshungary/ KecskemétRocks2019 Setlist Queen: We will rock you LGT: Ringasd el magad Joan Jett: I love rock’n’roll Ocho Macho: Jó nekem Bikini: Mielőtt végleg elmegyek Tankcsapda: Egyszerű dal Sing Sing: Halál a májra Metallica: Enter sandman White Stripes: Seven nation army Nirvana: Come as you are Lenny Kravitz: Are you gonna go my way Depeche Mode: Personal Jesus

Hozzátette, hogy már kiválasztották a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban szeptember 7-én elhangzó dalokat is. Míg tavaly tavasszal Szegeden csak négy dalt adtak elő a résztvevők, addig Kecskeméten már egy csaknem kétórás, a magyar és a nemzetközi rockzene jelentős szerzeményeit felvonultató koncertre várják a zenészeket és a közönséget.

Európa egyik legsikeresebb rockcsapata Budapesten koncertezik – Jön a Scorpions

Az 1965-ben Hannoverből indult, Rudolf Schenker gitáros által alapított Scorpions az elmúlt több mint öt évtized alatt Németország és a kontinentális Európa egyik legsikeresebb rockcsapatává vált. Több mint 100 millió albumot adtak el, több ezer koncertjük volt, a világ szinte minden részét bejárták, felléptek többek között Rio de Janeiróban, Tokióban, Moszkvában, Washingtonban, Dubaiban, Párizsban és Berlinben is.

Mint Révész Zsolt elmondta, 12 dalt, a Queen, Joan Jett, a Metallica, a White Stripes, a Nirvana, Lenny Kravitz, a Depeche Mode, az LGT, az Ocho Macho, a Bikini, a Tankcsapda és a Sing Sing egy-egy slágerét adják majd elő Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobján. A civil kezdeményezés tavaly Szegeden egy olasz ötlet alapján indult el, a különleges esemény célja az élő zene és a rock népszerűsítése mellett egy összetartó, zenét szerető és művelő közösség kialakítása – tette hozzá a kommunikációs vezető.

Hirdetés