A Flintstones család felnőtteknek szóló sorozatként tér vissza

A Flintstones család felnőtteknek szóló animációs sorozatként rebootol, írja a The Hollywood Reporter.

A színésznő és producer, Elizabeth Banks megegyezést kötött a Warner Bros.-szal a Flintstones család rebootjával kapcsolatban. A modern kőkorszaki család, a Flintstones így egy kicsit még modernebb lesz.

flintstones család
Flintstones család volt az első animációs sorozat, amit főműsoridőben sugároztak / Kép: KTNV

A Warner Bros. Animation és az Elizabeth Banks cége, a Brownstone Production közösen fejlesztik a klasszikus animációs vígjátéksorozat új verzióját. A projekt még nagyon korai fázisban van, de az elképzelések szerint egy felnőtteknek szóló animációs sorozat készül, amely az eredeti Flintstones karaktereit veszi alapul.

A Toy Story 4 “leszbikus” jelenete miatt akadt ki egy szervezet

Az azt írja, a One Million Moms nevű amerikai, melegellenes szervezet tiltakozik azon jelenet ellen, amelyben két anyuka iskolába viszi a gyerekét. Noha nem egyértelmű, de finoman arra utal, hogy a nő közösen neveli a gyereket. A One Million Moms úgy gondolja, ez nincs rendben, és a melegellenes szervezet petíciót indított a Disney ellen.

Az eredeti széria 1960 és 1966 között ment az ABC csatornán, ez volt az első animációs sorozat Amerikában, amit főműsoridőben sugároztak. A Flintstones család több folytatást és két élőszereplős filmváltozatot is megért.

flintstones család reboot
A Flintstones család rajzfilm alapján élőszereplős változat is készült / Kép: Netflix

A Warner a gyerekekre is gondolt, hiszen Yabba-Dabba Dinosuars! címmel szintén a Flintstones-univerzumhoz kapcsolódó gyereksorozatot indítanak 2020-ban. A sorozat az eredeti franchise két tinédzser szereplőjének, Pebbles Flintstone és Bamm-Bamm Rubble (a magyar verzióban Enikő és Benő néven szerepeltek) kalandjaira koncentrál majd.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból