A Flintstones család felnőtteknek szóló animációs sorozatként rebootol, írja a The Hollywood Reporter.

A színésznő és producer, Elizabeth Banks megegyezést kötött a Warner Bros.-szal a Flintstones család rebootjával kapcsolatban. A modern kőkorszaki család, a Flintstones így egy kicsit még modernebb lesz.

Flintstones Család
Flintstones Család Volt Az Első Animációs Sorozat, Amit Főműsoridőben Sugároztak / Kép: Ktnv

A Warner Bros. Animation és az Elizabeth Banks cége, a Brownstone Production közösen fejlesztik a klasszikus animációs vígjátéksorozat új verzióját. A projekt még nagyon korai fázisban van, de az elképzelések szerint egy felnőtteknek szóló animációs sorozat készül, amely az eredeti Flintstones karaktereit veszi alapul.

A Toy Story 4 “leszbikus” jelenete miatt akadt ki egy szervezet

Az azt írja, a One Million Moms nevű amerikai, melegellenes szervezet tiltakozik azon jelenet ellen, amelyben két anyuka iskolába viszi a gyerekét. Noha nem egyértelmű, de finoman arra utal, hogy a nő közösen neveli a gyereket. A One Million Moms úgy gondolja, ez nincs rendben, és a melegellenes szervezet petíciót indított a Disney ellen.

Az eredeti széria 1960 és 1966 között ment az ABC csatornán, ez volt az első animációs sorozat Amerikában, amit főműsoridőben sugároztak. A Flintstones család több folytatást és két élőszereplős filmváltozatot is megért.

Flintstones Család Reboot
A Flintstones Család Rajzfilm Alapján Élőszereplős Változat Is Készült / Kép: Netflix

A Warner a gyerekekre is gondolt, hiszen Yabba-Dabba Dinosuars! címmel szintén a Flintstones-univerzumhoz kapcsolódó gyereksorozatot indítanak 2020-ban. A sorozat az eredeti franchise két tinédzser szereplőjének, Pebbles Flintstone és Bamm-Bamm Rubble (a magyar verzióban Enikő és Benő néven szerepeltek) kalandjaira koncentrál majd.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet