Annyira örült a Kisasszonyok színésznője az Oscar-jelölésnek, hogy megfeledkezett magáról

Florence Pugh-t a legjobb női mellékszereplő kategóriában jelölték a 2020-as Oscaron a Kisasszonyok filmben nyújtott alakításáért. Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan örült a hírnek, amikor felhívta az Akadémia a hírrel.

Florence Pugh is izgulhat az Oscaron

Florence Pugh oscar díj 2020
Florence Pugh is a jelöltek között van a 2020-as Oscar-díjátadón a Kiasszonyokért, a legjobb női mellékszereplő kategóriában / Fotó: Getty Images

Közép-európai idő szerint hétfő délelőtt hirdették ki a 2020-as Oscar-díj jelöltjeit. Ahogy beszámoltunk róla, Tóth Barnabás filmje, az Akik maradtak a shortlist után nem került be.

Viszont a legjobb női mellékszereplő kategóriában a gálán izgulhat Florence Pugh is a Kisasszonyokban nyújtott alakítása miatt.

A kategóriában Kathy Bates (Richard Jewell), Laure Dern (Házassági történet), Scarlett Johansson (Jojo Rabbit) és Margot Robbie (Botrány) színésznőkkel kell megküzdenie a díjért Pugh-nak.

A Volt egyszer egy Hollywood 2019 legjobb filmje a kritikusok szerint

A Volt egyszer egy Hollywood 2019 legjobb filmje a kritikusok szerint Joaquin Phoenix és Renée Zellweger a legjobb főszereplők A kritikusok 25. alkalommal adták át díjaikat. A győztesek között szerepelt Joaquin Phoenix, aki a Joker főszerepéért nyerte el a legjobb színész elismerését. (A kritikánkat itt olvashatod el a Jokerről.)

Erős a mezőny, olyannyira, hogy az vasárnap esti Kritikusok Díjátadóján a bírák Laure Dern alakítását is elismerték.

Azt nem tudni, Dern hogyan örült a jelölésnek, de a 24 éves Florence Pugh egészen megfeledkezett az öltözékéről.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Majd’ kiugrott a ruhájából bőréből

Before the moment.. the exact moment. #nominated #forafuckingoscar!!!!!!

No Description

Pugh annyira örült a hírnek, hogy a fenti Instagram-posztnak a második oldalán nem volt rest megmutatni az avokádós dekoltázsát sem.

A Fehér éjszakákban is emlékezeteset nyújtó Pugh karrierje nagyon meglódult, és ezzel a ledér örömposzttal a lájkok számáról is gondoskodott.

A Kisasszonyok rendezőjét, Greta Gerwiget a Palm Springs-i Filmfesztiválon díjazták az elmúlt napokban. A gálán mondott beszédét maga Quentin Tarantino pedig megkönnyezte.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból