Fluor Tomi: “Amit nem mertem kiírni, az most egy hosszú beszélgetés alatt előkerül” – Megjelent az Ittalvós

Fluor Tomi elsősorban a Wellhello egyik frontembereként ismeretes. Azonban közismert róla az is, hogy a kezdetek óta ír szólódalokat is, hiszen így robbant be annak idején a köztudatba. Négy év után folytatja szólókarrierjét, és kiadta az Ittalvós dalt.

Az elmúlt négy-öt évben minden kapacitását az elnöki zenekar kötötte le. Ám időközben sok olyan élmény és gondolat felgyülemlett benne, amik inkább személyes vonalat erősítik. Így amellett, hogy teljes gőzzel készülnek a június 14-i Budapest Parkbéli Wellhello-koncertre új dalokkal és klipekkel, elérkezett az ideje, hogy a szólódalokból is megmutasson néhányat.

image 1 1
Fluour Tomi, a Wellhello tagja / Fotó: A zenekar hivatalos Facebook-oldala

Tudjuk, hogy Fluornak a vérében vannak a frappáns szövegek és a kreatitvitás, így a frissen megjelent Ittalvós szólódala is egy rendkívül személyes élethelyzetet mutat be.

A dalhoz hasonlóan a videóklip is extra lett, melyet Emil Goodman álmodott meg. A végtelenül körbe-körbejáró jelenetekben Fluor maga szerepel, egy friss párkapcsolat elején a lánnyal, aki a való életben is a barátnője már egy ideje. A klipről és a dalról Fluor csak annyit mondott:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Bár már ezer éve ismerjük egymást, csak idén alakult a barátság valami többé. Február 14-én forgattuk a klipet, és ott éreztük, hogy valami átfordult, így onnan számoljuk a kapcsolatunkat is[/perfectpullquote]

– mondta őszintén Fluor Tomi, a Wellhello tagja.

Fluor Tomi keményen odaszólt a Magyarországra látogató török elnöknek

Egy Twitter-bejegyzésben osztotta meg gondolatát a Magyarországra látogató Erdogan török miniszterelnökkel kapcsolatban. Az ATV szúrta ki és mentette le a screenshotot. Recep Tayyip Erdogan hétfőn érkezik hivatalos látogatásra Budapestre. A török elnök október 8-9-én tartózkodik a fővárosban. Fluor Tomi itt még nem állt meg, és Instagram-storyban is kifejtette véleményét Erdoganról:

Mint hozzátette: “Az Ittalvós az első dal a lemezről, amin sok év után ismét Mr. Joekerrel dolgozom. Az album a tét nélküli kiírásáról szól annak, amit megéltem, megélek vagy épp megjósolok, megérzek, többek között olyan közreműködőkkel, mint Norba, Deego vagy a Hősök. A borító Rubik munkája, a Fluor-logót pedig Mentha tagelte fel.”

FLUOR – ITTALVÓS – OFFICIAL MUSIC VIDEO

Az első klip a Time-lapse LP-ről. Infó az albumról, a miértekről: https://www.facebook.com/fluortomi/photos/a.591955210838148/2352361551464163/?type=3&permPa…

Fluor megjegyezte, hogy soha nem lesz már az az underground forma, aki korábban volt. Bár, mint mondta, stílusában egyesek felfedeznek majd ismerős elemeket az új albumon.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szabad megfejtések, gondolatok a nehezebb és a boldogabb napokról, lefejtve minden olyan réteget, ami közénk állhat, sokszor közém és közétek is állt. Amit nem mertem kihozni, kiírni, most egy hosszú beszélgetés alatt előkerül[/perfectpullquote]

– zárta Fluor Tomi az Ittalvós és a várható új lemez kommentárját.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból