Fluor Tomi elsősorban a Wellhello egyik frontembereként ismeretes. Azonban közismert róla az is, hogy a kezdetek óta ír szólódalokat is, hiszen így robbant be annak idején a köztudatba. Négy év után folytatja szólókarrierjét, és kiadta az Ittalvós dalt.

Hirdetés

Az elmúlt négy-öt évben minden kapacitását az elnöki zenekar kötötte le. Ám időközben sok olyan élmény és gondolat felgyülemlett benne, amik inkább személyes vonalat erősítik. Így amellett, hogy teljes gőzzel készülnek a június 14-i Budapest Parkbéli Wellhello-koncertre új dalokkal és klipekkel, elérkezett az ideje, hogy a szólódalokból is megmutasson néhányat.

Fluour Tomi, a Wellhello tagja / Fotó: A zenekar hivatalos Facebook-oldala

Tudjuk, hogy Fluornak a vérében vannak a frappáns szövegek és a kreatitvitás, így a frissen megjelent Ittalvós szólódala is egy rendkívül személyes élethelyzetet mutat be.

A dalhoz hasonlóan a videóklip is extra lett, melyet Emil Goodman álmodott meg. A végtelenül körbe-körbejáró jelenetekben Fluor maga szerepel, egy friss párkapcsolat elején a lánnyal, aki a való életben is a barátnője már egy ideje. A klipről és a dalról Fluor csak annyit mondott:

Bár már ezer éve ismerjük egymást, csak idén alakult a barátság valami többé. Február 14-én forgattuk a klipet, és ott éreztük, hogy valami átfordult, így onnan számoljuk a kapcsolatunkat is

– mondta őszintén Fluor Tomi, a Wellhello tagja.

Fluor Tomi keményen odaszólt a Magyarországra látogató török elnöknek

Egy Twitter-bejegyzésben osztotta meg gondolatát a Magyarországra látogató Erdogan török miniszterelnökkel kapcsolatban. Az ATV szúrta ki és mentette le a screenshotot. Recep Tayyip Erdogan hétfőn érkezik hivatalos látogatásra Budapestre. A török elnök október 8-9-én tartózkodik a fővárosban. Fluor Tomi itt még nem állt meg, és Instagram-storyban is kifejtette véleményét Erdoganról:

Mint hozzátette: “Az Ittalvós az első dal a lemezről, amin sok év után ismét Mr. Joekerrel dolgozom. Az album a tét nélküli kiírásáról szól annak, amit megéltem, megélek vagy épp megjósolok, megérzek, többek között olyan közreműködőkkel, mint Norba, Deego vagy a Hősök. A borító Rubik munkája, a Fluor-logót pedig Mentha tagelte fel.”

FLUOR – ITTALVÓS – OFFICIAL MUSIC VIDEO

Az első klip a Time-lapse LP-ről. Infó az albumról, a miértekről: https://www.facebook.com/fluortomi/photos/a.591955210838148/2352361551464163/?type=3&permPage=1 szöveg: Fluor zene: Mr. Joeker szaxofon: Tóth Balázs “Bazsisax” vokál: Kovács Felícián, Kiss Enikő felvétel: Diazbeats stúdió mix/mastering: Horváth Gáspár “Jumo” Director: Emil Goodman 1st AD: Skobrics Dániel DOP: Czippán Dániel, Kovács Dávid Prod.

Fluor megjegyezte, hogy soha nem lesz már az az underground forma, aki korábban volt. Bár, mint mondta, stílusában egyesek felfedeznek majd ismerős elemeket az új albumon.

Szabad megfejtések, gondolatok a nehezebb és a boldogabb napokról, lefejtve minden olyan réteget, ami közénk állhat, sokszor közém és közétek is állt. Amit nem mertem kihozni, kiírni, most egy hosszú beszélgetés alatt előkerül

– zárta Fluor Tomi az Ittalvós és a várható új lemez kommentárját.

Hirdetés