Fluor Tomi és Majka régóta üzengetnek egymásnak a közösségi médiában, de elmondása szerint bár nem baráti a viszony, civilizáltan viselkednek, ha összefutnak.

Fluor Tomi és Majka viszonya 2015 óta nem felhőtlen, amikor a Wellhello Fonogram-díjat kapott, mire a rapper arról írt, sokkal nagyobb sikereket is elért volna, ha vele is úgy bánnak, mint a Wellhelloval. Fluor most arról mesélt, hogy Majka már ennél sokkal hamarabb is kritikus volt a munkájával kapcsolatban, és már a Mizu sikerei előtt is azzal vádolta, hogy vásárolta a nézettségét, írja24.hu.

Valahogy mindig talált hibát, és sose hitt abban, hogy amit csinálok, az tényleg sikeres lehet. Pedig nem volt az égvilágon semmim. Se pénzem, se kapcsolatom.

“Az első, YouTube-on feltűnt csodabogár voltam, és a Mizut nem játszotta a rádió, maximum csak lerövidítve. Aztán összeálltunk Diazzal, és jöttek a Wellhello sikerei, ami szerinte szintén azért történt, mert olyan támogatás volt mögöttünk, ami nekik sosem volt. Holott nemhogy támogatást nem kaptunk, egy rakat helyen tiltólistára kerültünk” – magyarázta. 

Bár a 2015-ös vitájuk végül megoldódni látszott, még egy közös fotót is készítettek, de az elmúlt hetekben ismét nézeteltérésük volt. Miután Fluor Twitter-oldalán azt írta a Petőfi Zenei Díjátadó után, hogy “Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad és bizonyít úgy igaziból is. mert az sajni demokratikus és liberális”, Majka a privát Facebook-oldalán osztotta meg a nemtetszését.

Az a baj, ha Majka valamit a fejébe vesz, az úgy van, és kész. A vita hevében pedig úgy bepörög, hogy nem lehet vele mit kezdeni, ami nekem már nem éri meg. Fontosabb a nyugalmam.

“De egyébként nincs akkora baj köztünk, mint sokan gondolják, ha fellépésen találkozunk, nem fordítjuk el a fejünket, vagy köpködünk a másikra. Köszönünk, poénkodunk, de barátok egész biztosan sosem leszünk. Hogy őszinte legyek, igényem sincs a barátságára, de úgy gondolom, ez kölcsönös” – árulta el. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet