A brit nő egy hete várta a találkozót párjával, de az inkább hat órát utazott egy focimeccs miatt, minthogy tartsa magát a megbeszélt randihoz.

A randi helyett a focimeccset választotta

A Sash nevű nő a Twitteren mesélte el, hogy barátja azért mondta le a következő randijukat, hogy helyette elmenjen egy ezer kilométerre lévő focimeccsre, írta a 24.hu.

A pár tizenhárom kilométerre laknak egymástól, és egy hete nem találkoztak. Izgatottan várta a randit, de a fiú közölte, mégsem jó neki az időpont, mert egy harmadosztályú focimeccs kedvéért átutazza fél Angliát.

Legendának nevezték a fiút

Sash barátja nem értette, miért mérges rá, amiért a közel 6 órás utat választotta helyette.

Sash on Twitter: "I live 8 miles away from my boyfriend haven't seen him in almost a week, this morning he left at 8am as he's travelling 330 miles to morecambe for #CAFC and he wonders why I'm mad. What do you reckon his priority is? #Cafc pic.twitter.com/4VlvdQSksn / Twitter"

I live 8 miles away from my boyfriend haven't seen him in almost a week, this morning he left at 8am as he's travelling 330 miles to morecambe for #CAFC and he wonders why I'm mad. What do you reckon his priority is? #Cafc pic.twitter.com/4VlvdQSksn

A férfi kommentelők igazi legendának nevezték a srácot, és azt tanácsolták a lánynak, legközelebb inkább kísérje el párját a meccsre.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet