Fodor Zsóka életében most először fordult elő, hogy január végére nincsen betáblázva munkákkal egész évre, ami aggodalmat kelt benne.

Fodor ZsókaStory Magazinnak árulta el, hogy aggódik anyagi helyzete miatt, ugyanis hiába játszik jelenleg négy színdarabban is, “nem áll túl jól anyagilag”, például nyárra még egyetlen leszerződött munkája sincsen, írjaBlikk.

Most várok, amíg egy kicsit megizmosodom anyagilag. Nem arról van szó, hogy ne lenne félretett pénzem, de ehhez én nem szeretek hozzányúlni. Inkább addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér. Mindig is így éltem

– árulta el a színésznő, aki azt is elmesélte, hogy egy nyaralását is le kellett mondania, mivel egy betegség miatt elesett egy munkától, pedig “nagyon készült, rengeteg időt, energiát és pénzt áldozott rá, és fejben már az érte kapott pénzt is elköltötte”. Bár bevallása szerint gavallértermészetű, most kénytelen lesz visszafogni a költekezést. 

Az elmúlt időszak miatt sok színházi embernek kell átgondolnia a kiadásait, mindannyian megérezzük, ahogy elfogynak a munkák. Ahogy az áremelkedéseket is.

“Amennyiért ma egy barátnőmmel megebédelünk, amit szeretek én fizetni, egy hétig eszem otthoni kosztot. Persze, egyedül vagyok, nem kell gondoskodnom senkiről magamon kívül, de most úgy érzem, meg kell húzni egy időre a határvonalat, hogy utána könnyebb legyen minden” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet