Fodor Zsóka az öregedésről, a barátairól és az egyedüllétről is beszélt.

Fodor Zsóka sokszor hallja azt, hogy a nők nyolcvanévesen már anyókák, de ő nem érzi magát öregnek, mikor tükörbe néz, írja24.hu.

Még nem nagyon ráncosodom, amikor kisminkelem magam, amit nem szeretek, döbbenten látom, mondják is, 20 évet nyugodtan letagadhatok

– jelentette ki. 

Azon vettem észre, hogy mégiscsak öregszem, hogy mindig gyönyörű fehérneműt veszek magamnak. Ha bárhol rosszul lennék, és mentőt kellene hívni, csettintsenek a mentősök, milyen szép és gusztusos fehérneműje van Magdi anyusnak.

Bevallása szerint sajnálja, hogy nem talált magának olyan férjet, akinek szívesen szülne, de nem érzi magát egyedül, nem hiányzik egy férfi az életéből.

Ami miatt a nők megőrülnek, a szex, az engem már nem érdekel. Azért, hogy én főzzek, mossak valakire, hogy esetleg a nálam fiatalabb férfira elköltsem a keservesen összekuporgatott pénzemet, azt már nem.

“Ahogy mondtam, csodálatos barátaim vannak, ha akarok, velük vagyok, de imádok egyedül lenni, soha nem unatkozom, nekem férfi legalább 20 éve nem hiányzik az életemből” – magyarázta a színésznő. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet