A családjától távol élő nő 45 kilót adott le, és emiatt a testvére azzal vádolja, hogy fogyásával háttérbe akarta szorítani őt az esküvőjén.

Nem jól sült el az első találkozás a fogyás után

A 28 éves nő a Redditen tette fel a kérdést, igaza van-e a testvérének, akivel az egész család egyetért, írja a Mirror. Mindig is túlsúlyos volt, de kemény munkával egy év alatt sikerült 45 kilótól megszabadulnia.

Mivel ritkán találkozik a családjával, és nem szokott a közösségi médiában posztolni, a család nem látták a fogyás óta, csak azt gondolták, hogy elkezdett egészségesebben életmódot követni. Úgy döntött, két héttel az esküvő előtt hazamegy, hogy segítsen az előkészületekben és együtt tölthessen egy kis időt a családdal a nagy nap előtt, de egészen más reakciót kapott, mint amire számított.

A család is a testvér pártját fogta

A testvére teljesen kiakadt, amikor meglátta. Az utóbbi időben a nővér felszedett pár kilót, ami a posztoló elmondása alapján egyáltalán nem látványos, de életükben először a kérdező a vékonyabb testvér. Azzal vádolta, hogy azért fogyott le, hogy túlragyogja őt a nagy napján, és a szülei a nővér pártját fogták.

A hozzászólók egyetértettek abban, hogy a család a bűnös a sztoriban, a testvért pedig önzőnek és téveszmésnek titulálták. Azt emelték ki, hogy a lány biztosan annyira élvezte a „sovány testvér” szerepét, hogy képes volt azt elhitetni mindenkivel, hogy valaki keserűségből fogy le. Nem beszélve arról, mekkora tiszteletlenség így lekicsinyelni a nő kemény munkáját, amivel megszabadult a kilóktól.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet