Egy nő a főnök kérésére mindennap a munkaidő kezdete előtt 15 perccel csekkol be a munkahelyén, de megdöbbenve vette észre a hónap végén, hogy a felettes mindennap átállította a rögzített munkaidejét.

Azt tette, amit kértek tőle, utólag jött rá, hogy ingyen dolgozik

A nő a Redditen panaszolta el, hogy mindennap 15 percet kell ingyen dolgoznia a munkahelyén, írja a Mirror.

A főnöke kérte meg rá, hogy a 7 órakor kezdődő munkanapra 6.45-kor érkezzen meg, és ekkor is csekkoljon be, hogy hétkor már minden menetkész legyen. A posztoló nő így is tett, aztán a fizetési papírján vette észre, hogy a munkahelyén átállították az órát, és a papírja szerint mindig hétkor kezdte meg a munkát.

A főnök miatt évente egy egész hét fizetését veszti el

A dolgozó úgy döntött, ha már úgyis azt írja a papír, akkor ténylegesen csak hét órára fog bemenni, de ezután a munkaidő kezdéséhez 7 óra helyett 7.15 került. Tehát bármit tesz, mindennap 15 perccel kevesebbet fizetnek ki neki, és a nő el van keseredve, hogy minden héten több, mint egy órát ingyen dolgozik.
A hozzászólók egyetértettek abban, hogy a főnöknek nem volt joga belenyúlni a posztoló munkaidejébe. Egy kommentelő elvégezte a matekot, és kiemelte, a napi tizenöt perc évi 65 órát, tehát több, mint egy heti munkát jelent, amiért nem kap fizetést.

Elveszítheti az állását, mert a főnöke őt hibáztatja a kutyája haláláért

A főnök azóta is szidja a munkatársaknak és emlékezteti rá, hogy őt okolja az állat haláláért.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet