Hallgatom Feltörekvő indie zenekarokat vártak, erre beugrott két világsztár

Feltörekvő indie zenekarokat vártak, erre beugrott két világsztár

Nemrég a Sziget Fesztiválon lépett fel a Foo Fighters, most pedig a frontember, Dave Grohl beugrott a paloznaki jazzpikniken Rick Astley énekessel. Ő az a zenész, akinek a nevéhez a Never Gonna Give You Up sláger fűződik: 1987-ben 25 országban volt listavezető.

- Advertisement -

Nemrég a Sziget Fesztiválon adott koncerten a Foo Fighters, most pedig egy lonodni klubba ugrott be. Nem először jártak Magyarországon, hiszen már két évvel ezelőtt már a Sportarénában felléptek. A Mashable szúrta ki, hogy péntek este, a londoni Moth Klubba ugrott be két világsztár: Rick Astley és Dave Grohl. A Never Gonna Give You Up énekese, Astley és Grohl is elég jól érezték magukat a videók és fotók tanúsága szerint.

Dave Grohl (b) és Rick Astley (j) / Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images

A lap szerint a Moth klubban a heti Club NME koncertjein leginkább feltörekvő indie zenekarok koncerteit várták. Azonban egyszer csak feltűnt a két ismert zenész. Így lett hatalmas buli péntek este.

Remember when #ClubNME had #FooFighters #DaveGrohl and #RickAstley play #MothClub? It was alright.

470 Likes, 63 Comments – Andrew Trendell (@andrewtrendell) on Instagram: “Remember when #ClubNME had #FooFighters #DaveGrohl and #RickAstley play #MothClub? It was alright.”

A Mashable megjegyzi, hogy mostanában Astley leginkább a YouTube-on látható, mintsem élőben. Hozzáteszi, hogy jobb a Never Gonna Gie You Up élőben, mint neten, ugyanis természetesen felcsendül a sláger is.

Remek fricskát adott a Foo Fighters a Pesti Srácok újságírójának uszítására

A Foo Fighters Sziget Fesztiválon adott koncertet, amelynek során a frontember, Dave Grohl egy kerekesszékes rajongót hívott fel a színpadra. Noha nem is szándékosan, de remek fricska ez a Pesti Srácok újságírójának, Vésey Kovács Lászlójának uszítására. foo fighters koncert, sziget fesztivál 2019,

A szóban forgó dal mellett felcsendültek Foo Fighters-dalok is. A beszámolók szerint öt számot adtak elő, majd mindenki ment a maga útjára.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Meghalt Makkai Ádám költő, az első ’56-os menekült, aki bekerült a Harvardra

"Kezdetben 80 centes órabérért konyhai kisegítő voltam, aztán 1957-ben én voltam az első '56-os menekült, aki bekerült a Harvardra" – mondta erről az időszakról egy interjúban.

Billie Eilish-től lesz hangos az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni

Billie Eilish lesz a legfiatalabb énekes, aki James Bond-film főcímdalt énekel. A legendás franchise a Z-generációs sztárral kíván átlépni a 21. századba.

Így néznek ki a ’90-es és 2000-es évek popikonjai

Kíváncsi vagy, mennyit változtak kedvenc zenészeid az elmúlt évtizedekben?

Ők a legadakozóbb világsztárok, akik nem jachtokra és gyémántokra költik a vagyonukat, hanem a világ megmentésére

Klímavédelem? Emberi jogok? Oktatás vagy vezetékes víz- és csatornahálózat kiépítése a fejlődő országokban? Mutatjuk, hogy mely ügyeket kik karolták fel a leghíresebb sztárok közül.

ez is érdekeltéged
<3