Feltörekvő indie zenekarokat vártak, erre beugrott két világsztár

Nemrég a Sziget Fesztiválon lépett fel a Foo Fighters, most pedig a frontember, Dave Grohl beugrott a paloznaki jazzpikniken Rick Astley énekessel. Ő az a zenész, akinek a nevéhez a Never Gonna Give You Up sláger fűződik: 1987-ben 25 országban volt listavezető.

Nemrég a Sziget Fesztiválon adott koncerten a Foo Fighters, most pedig egy lonodni klubba ugrott be. Nem először jártak Magyarországon, hiszen már két évvel ezelőtt már a Sportarénában felléptek. A Mashable szúrta ki, hogy péntek este, a londoni Moth Klubba ugrott be két világsztár: Rick Astley és Dave Grohl. A Never Gonna Give You Up énekese, Astley és Grohl is elég jól érezték magukat a videók és fotók tanúsága szerint.

Dave Grohl Rick Astley Moth Klub
Dave Grohl (B) És Rick Astley (J) / Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images

A lap szerint a Moth klubban a heti Club NME koncertjein leginkább feltörekvő indie zenekarok koncerteit várták. Azonban egyszer csak feltűnt a két ismert zenész. Így lett hatalmas buli péntek este.

Remember when #ClubNME had #FooFighters #DaveGrohl and #RickAstley play #MothClub? It was alright.

No Description

A Mashable megjegyzi, hogy mostanában Astley leginkább a YouTube-on látható, mintsem élőben. Hozzáteszi, hogy jobb a Never Gonna Gie You Up élőben, mint neten, ugyanis természetesen felcsendül a sláger is.

Remek fricskát adott a Foo Fighters a Pesti Srácok újságírójának uszítására

A Foo Fighters Sziget Fesztiválon adott koncertet, amelynek során a frontember, Dave Grohl egy kerekesszékes rajongót hívott fel a színpadra. Noha nem is szándékosan, de remek fricska ez a Pesti Srácok újságírójának, Vésey Kovács Lászlójának uszítására. foo fighters koncert, sziget fesztivál 2019,

A szóban forgó dal mellett felcsendültek Foo Fighters-dalok is. A beszámolók szerint öt számot adtak elő, majd mindenki ment a maga útjára.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk