A Ford és a Ferrari versengéséről készített filmet a Logan rendezője, James Mangold. A film főszereplője Matt Demon és Christian Bale – írja a Variety.

Megérkezett az első előzetes a James Mangold (Logan) által rendezett Ford v. Ferrari című filmnek.

Matt Damon Christian Bale Ford V Ferrari
Matt Damon És Christian Bale Közös Filmjükben A Ford V Ferrariban / Fotó: Ign

A valós eseményeken alapuló filmben, Matt Damon, azaz Carroll Shelby mérnök és Christian Bale, mint Ken Miles versenyautós, alkotnak egy csapatot, hogy megépítsék azt az autót a Ford Motor Vállalat számára, amely képes lehagyni a  Ferrarit.

Elhunyt Niki Lauda, akinek életrajzát a Hajsza a győzelemért film feldolgozta

Az osztrák Forma-1-es bajnok, Niki Lauda halálát családja adta hírül, számolt be róla a – tudatta a család közleményét a The Austria Press Agency. Az autóversenyző legenda 1975-ben, 1977-ben és 1984-ben is megnyerte a Forma-1-es világbajnokságot. 1976-ban szörnyű égési sérüléseket szenvedett egy balesetben. Az eset ellenére visszatért és a következő évben két versenyt is megnyert.

Az 1966-ban játszódó történet, a kísérletezésektől a Franciaországban lévő le mans-i 24 órás autóversenyig követi nyomon az eseményeket. Az előzetes arra enged következtetni, hogy a film bemutatja az autómérnöki munka árnyoldalait is.

Olyan autószerencsétlenségeket is bemutatnak, amelyek a ’60-as évek autóversenyeit jellemezték a korszakban.

A Ford v. Ferrari egy Oscar-várományos film lehetett a Fox számára, most pedig már az új tulajdonosa a Walt Disney stúdió számára is, amely a két cég egyebe olvadása óta birtokolja a filmet. Az alkotás további sztárjai Jon Berthal, Caitriona Balfe, Josh Lucas, Noah Jupe, Remo Girone és Ray McKinnon. Az előzetest most megnézhetitek a ContextUs jóvoltából is.

FORD v FERRARI | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Academy Award-winners Matt Damon and Christian Bale star in FORD v FERRARI, based on the remarkable true story of the visionary American car designer Carroll…

A Ford v. Ferrari novemberben áll a mozik startvonalára.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet