Kizuhant a hullámvasútból egy nő Franciaországban, szörnyethalt

Kizuhant a Formula 1 nevű francia hullámvasútból egy nő, azonnal szörnyethalt. A férje megpróbálta elkapni a lábánál fogva, sikertelenül.

Átcsúszott a biztonsági korláton

A helyszínen életét vesztette az a nő egy francia vidámparkban, aki a hullámvasúton csúszott ki a járműből – írja a The Sun.

A 32 éves nő férjével ült fel a Formule-1 nevezetű helyi látványosságra, amely egy olyan hullámvasút, ahol Forma-1-es autókban száguldhatnak a látogatók. Az egyik szemtanú szerint a nő átcsúszott a biztonsági korláton és kizuhant az autóból.

formula 1 hullamvasut kizuhant egy no meghalt
A Formule-1 nevű hullámvasút Franciaországban / Fotó: Getty Images

A mellette ülő férje megpróbálta elkapni a nő lábát, ám nem sikerült neki.

Gyermekük születésnapját ünnepelték

Egy másik szemtanú elmondása szerint épp gyerekeivel akart felszállni az óriáskerékre, amikor a hullámvasút irányából sikítást hallottak, és látták, ahogy zuhan a nő.

Diana hercegnő borzalmas balesetének helyszínének mása vidámparki látványosság lett

Egy amerikai vidámpark bizarr látványosságot mutatott be, mégpedig Diana hercegnő halálos balesetének helyszínét, írja a Design Taxi . A Tennessee államban lévő National Enquirer Live! nevű vidámpark látogatói megnézhetik az 1997-ben történt beleset helyszínének élethű 3D-s mását, ahol a hercegnő az életét vesztette.

Mások arról számoltak be, hogy a helyszínen több gyerek is sírva fakadt vagy rosszul lett a látottaktól. A tűzoltók, akik azonnal a helyszínen voltak, már csak a nő halálát tudták megállapítani.

Formule 1 Front Row On Ride POV – Parc Saint Paul

Take a ride on Formule 1 located at Parc Saint Paul in France. Manufactured by PAX, this wild mouse roller coaster certainly packs a punch with steep drops a…

Egy helyi lap szerint férjével azért érkeztek a vidámparkba, hogy megünnepeljék kétéves gyermekük születésnapját. Velük volt még a nő édesanyja és testvére is.

A baleset miatt az egész parkot lezárták a látogatók elől, az áldozaton kívül senki sem sérült meg.

Nem ez volt azonban az első halálos kimenetelű baleset a vidámparkban: 2009-ben szintén a Formule-1 pályán halt meg egy nő, 2005-ben pedig 15 embert kellett kórházba vinni a hullámvasút meghibásodása miatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból