A Framing Britney Spears alkotói rengeteg új információt kaptak a bemutató óta eltelt napokban, ezért máris a nagy sikerű dokumentumfilm folytatását tervezik.

Sok a fel nem használt anyag Britney Spears ügye kapcsán

Még az is, aki nem követte az egykori popsztár évek óta tartó gondnokság alá helyezésének ügyét, valószínűleg értesült az énekesnő szabadságharcát bemutató megdöbbentő erejű, Framing Britney Spears című dokumentumfilmről

Framing Britney Spears Film 2020 New York Times Birosagi Ugy
A Framing Britney Spears Után A The New York Times Kész Dokumentálni A Bírósági Ügyet Is / Fotó: Getty Images

A film február 5-i bemutatója után több híresség, köztük Miley Cyrus, Hayley Williams és Khloe Kardashian is úgy érezte, meg kell szólalnia Spears érdekében. A dokumentumfilm készítői nemrég úgy nyilatkoztak, hogy szívesen követnék az ügyet, hogy a történet folytatását is bemutassák, írja a Dazed.

Rengeteg anyagot ki kellett vágnunk vagy eleve csak ötletszinten maradt meg a jegyzeteinkben. Ráadásul, a bemutató óta hatalmas mennyiségű információval láttak el minket, ami szintén felkeltette az érdeklődésünket

– nyilatkozta nemrég Liz Day, aki a dokumentumfilm forgatókönyvírója. Hozzátette, hogy a rendező, Samantha Stark is nagyon szeretné elkészíteni a folytatást.

Kapcsolódó cikk

Ez egyrészt azt jelentené, hogy alaposabban belemélyednének a gondnokság alá helyezés témájába, amivel nem igazán foglalkoztak ebben a filmben. Spears ügyvédei tavaly kérelmezték a bíróságon, hogy ne csak az apa, Jamie Spears legyen a popsztár egyetlen gondnoka. Néhány nappal a Framing Britney Spears bemutatása után újabb bírósági tárgyalásra került sor, amely megerősítette, hogy továbbra is az apa és egy vagyonkezelő cég hozza meg az énekesnő életét és pénzügyi helyzetét alapvetően befolyásoló döntéseket. Ebben a cikkben foglaltuk össze, mi történt eddig az énekesnő ügyében.  

Hány bőrt lehet még lehúzni a Framing Britney Spears után a témáról?

Stark a leginkább azt vizsgálná, hogy kinek állt az érdekében az apán kívül gondnokság alatt tartani 2008 óta Britney Spears-t.

Jelenleg csak Jamie Spears szerepét ismerjük. De az biztos, hogy nem kizárólag ő húz anyagi hasznot ebből a helyzetből. Úgy gondolom, fontos ezt az aspektust is alaposan megvizsgálni. És persze figyelemmel követnénk a bírósági fejleményeket is

– jelentette ki a rendező.

Kapcsolódó cikk

A Netflix is nemrég bejelentette, hogy ők is elkészítik a saját dokumentumfilmjüket Britney Spears gondnokság alá helyezésének történetéről és a #FreeBritney mozgalomról. 

The New York Times nyomozása alapján készült Framing Britney Spears bemutatója után az énekesnő a következőket írta követőinek: „Gondoljunk arra, hogy nem az számít, mi mit vélünk tudni a másik életéről, az semmi ahhoz képest, amit ő a másik oldalon ténylegesen átél.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet