Fran Palermo N°6 – dzsungelhangok és fekete flamingók a Hajón

A karrierje egyik legtermékenyebb és legsikeresebb időszakát élő Fran Palermo már 2011-es megalakulása óta kerüli a konvenciókat, mind felállásában, mind zenei stílusok tekintetében. A hatodik születésnapját április 16-án az A38 Hajón ünneplő zenekar sok különféle műfajt érint az indie-től a rockon át az afropopig, ütősökkel, fúvósokkal és billentyűssel megdobott mediterrán hangulattal fűszerezve mindezt.

Hat év sablonmentes zenekészítés után, miért lenne éppen a születésnapi koncertjük átlagos? Egyedi, összetett hangzásviláguk talán annak is köszönhető, hogy négy nemzet – magyar, spanyol, kubai, görög – gyermekei hozták magukkal és gyúrták egybe zenei kultúrájukat.

Torta és lufik helyett tehát dögös ritmusokat, speciális színpadi díszletet, illetve egy vadonatúj, korábban még sohasem hallott dalt hoznak magukkal.

Az izgalmakat fokozza, hogy legutóbb tavaly jelentkeztek új kiadvánnyal: a Bonerideren négy angol nyelvű dal mellett helyet kapott egy régi klasszikus, a Holdvilágos feldolgozása is, ami a zenekar rég várt első magyar nyelvű dala.

Fran Palermo ~ Holdvilagos (Official Audio)

http://facebook.com/franpalermomusic http://soundcloud.com/franpalermomusic Recorded & mastered by Stamusic Studios. Produced by Henri Gonzo Bonerider @ 2017…

Ha pedig ez nem lenne elég, előttük egy egészen különleges, a Franpihoz szorosan kötődő zenekar, a Black Flamingo áll színpadra.

Open Air Rádió
/ Fotó: Open Air Rádió

A desertrockot a pszichedéliával fűszerező projekt mögött az ex-zenekari tag Bejamin Korañi áll, akit régi és jelenlegi Fran Palermo-tagok kísérnek: Henri Gonzo (dob) Dimitris Topuzidis (basszusgitár), Móricz Matyi (gitár és vokál) és Árvay Gábor (billentyűk). 

#facebook | #spotify | #bandcamp

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. április 16., 20 óra

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyár: 1. 900 HUF, Helyszínen: 2. 400 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból