Követem Élet + Stílus 5 fotó világsztárokról, akik nem sejtették, hogy ez róluk...

5 fotó világsztárokról, akik nem sejtették, hogy ez róluk az utolsó kép

Promóció

Az ismert emberekre gyakran gondolunk úgy, hogy ők halhatatlanok. De a hírnév és a csillogás mögött ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Lehet, hogy más világban élnek, mint a legtöbben, de amikor elérkezik az idő, mindannyian ugyanazon az úton haladnak végig. Összegyűjtöttünk néhány fotót, amelyek ismert színészekről és zenészekről készültek, amikor még nem is sejtették, hogy néhány napon vagy héten belül a halál karmai ragadják el őket.

Promóció
- Advertisement -

Robbin Williams

Robin Williams utolsó fotója, amelyet Instagram-oldalán osztott meg

20 nappal halála előtt készült Robin Williams-ről (1951-2014) ez a fotó – a hivatalos Instagram-oldalán osztotta meg a színész. Sajnos rosszul diagnosztizálták demenciáját, mely a halála előtti napokban súlyos depressziót okozott számára. 63 éves korában lett öngyilkos. 

Freddie Mercury

Freddie Mercury utolsó fotója 1991-ben készült / Fotó: The Daily Mail

Freddie Mercury (1946-1991) 1991-ben készült utolsó fotóinak egyike. AIDS-ben szenvedett, de csak a halála előtti napon ismerte be a rajongói és a média előtt azért, hogy felhívja a figyelmet az AIDS és a HIV-pozitív emberek problémáira. Ebben a cikkben részletesen írtunk a magyarul is megjelent Queen-filmről. Itt pedig az előkerült gyermekkori fotójáról írtunk. És ha még inkább mélyre ásnál Freddie Mercury életébe, akkor feltétlen olvasd el ezt a cikket, amelyben 10+ nemrég előkerült fotón látható a Queen frontembere és élettársa a ’80-as évekből!

Carrie Fisher

Carrie Fisher nem is olyan régen hunyt el, a fotón pedig egy brit rajongójával fotózkodik / Fotó: The Daily Mail

Carrie Fisher-t (1956-2016) elsősorban a Star Wars-filmekből ismerhettük. Ezen a fotón egy angol rajongójával látható mielőtt Los Angelesbe indult volna. Négy nappal később sajnos szívrohamban hunyt el a kórházban.

Jimmy Hendrix

Jimi Hendrix (1942-1970) ezen a fotón kedvenc gitárjával látható 1970 szeptember 17-én barátnője Monica Danneman lakásához tartozó kertjében / Fotó: The Daily Mail

Jimi Hendrix (1942-1970) ezen a fotón kedvenc gitárjával látható 1970 szeptember 17-én barátnője Monica Danneman lakásához tartozó kertjében. Másnap Londonban érte a halál a híres zenészt, vélhetően drog túladagolás miatt. Öngyilkosságát sosem erősítették meg.

Amy Winehouse

Amy Winehouse-ról (1983-2011) készült fotó 2011 július 12-én Londonban / Fotó: The Daily Mail

Amy Winehouse-ról (1983-2011) készült fotó 2011 július 12-én Londonban. Néhány napra rá július 23-án otthonában holtan találták, halálának oka alkoholmérgezés volt. Iszonyatos mennyiségű alkoholt találtak a vérében, de testvére szerint nem ez végzett vele, hanem a bulémia, mely folyamatosan rombolta szervezetét. Nemrég pedig bejelentették, hogy önéletrajzi film készült életéből.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3