Bemutatták Freddie Mercury eddig sehol nem hallható számát, a Time című szerzemény új verzióját.

A dalt eredetileg 1986-ban rögzítették. A drámai, korábban nem hallható Freddie Mercury-ballada, a Time, most új címmel Time waits for no one-ként került a nyilvánosság elé. A dalt a Queen frontembere 1986-ban vette fel a Time című brit musicalhez, amelyben Sir Laurence Olivier és a brit pop ikon, Cliff Richard játszottak. A sci-fi, multimédia rock musical 1986-ban a Dominion Színházban került bemutatásra. A produkciót Dave Clark rendezte.

Freddie Mercury Új Dala
Freddie Mercury Eddig Nem Hallható Dala Került Napvilágra / Fotó: Popsugar

A Time waits for no one Freddie Mercury egyik legerőteljesebb, teljesen természetes előadása, amit csupán egy zongora kísér.

Mary Austin elárulta, hogy ő rejtette el Freddie Mercury hamvait

1 Kapcsolatuknak Freddie biszexualitása miatt lett vége Az 1970-es évek elején találkozott először Freddie-vel. Brian May gitáros révén ismerkedtek meg és évekig tartott a kapcsolatuk. Románcuknak az vetett véget, hogy Freddie 1976-ban bevallotta Mary-nek biszexualitását. Barátok maradtak.

David Clarknak volt egy dalötlete (In My Defence) Freddie számára, aki Münchenbe utazott az Abbey Road Studioba a felvételek miatt. A munkálatokban Mike Moran zongoristaként vett részt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindketten azt a célt tűztük ki, hogy valami különlegeset készítünk[/perfectpullquote]

– mondta Clark a közös munkáról.

Freddie a felvételek után kérdezte meg Clarktól, hogy van-e még másik dala, ekkor ajánlotta fel a Time című szerzeményt, amit 1986-ban szintén a müncheni stúdióban vettek fel, a végső verziót 96 hangsávval.

Freddie Mercury – Time Waits For No One (Official Video)

The ‘Never Boring’ box set out NOW!. Order here: https://freddiemercury.lnk.to/NeverBoring2019 ‘Time Waits For No One’ available now: https://FreddieMercury….

A 2018-ban újrakevert verzióban egy új zongorakíséret került a dalhoz, ami minden mást elfed kivéve Mercury erőteljes hangját, írja a The Hollywood Reporter.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk