Hallgatom Előkerült egy eddig soha nem látott és hallott Freddie...

Előkerült egy eddig soha nem látott és hallott Freddie Mercury-dal

Promóció

Bemutatták Freddie Mercury eddig sehol nem hallható számát, a Time című szerzemény új verzióját.

Promóció
- Advertisement -

A dalt eredetileg 1986-ban rögzítették. A drámai, korábban nem hallható Freddie Mercury-ballada, a Time, most új címmel Time waits for no one-ként került a nyilvánosság elé. A dalt a Queen frontembere 1986-ban vette fel a Time című brit musicalhez, amelyben Sir Laurence Olivier és a brit pop ikon, Cliff Richard játszottak. A sci-fi, multimédia rock musical 1986-ban a Dominion Színházban került bemutatásra. A produkciót Dave Clark rendezte.

Freddie Mercury eddig nem hallható dala került napvilágra / Fotó: Popsugar

A Time waits for no one Freddie Mercury egyik legerőteljesebb, teljesen természetes előadása, amit csupán egy zongora kísér.

Mary Austin elárulta, hogy ő rejtette el Freddie Mercury hamvait

1 Kapcsolatuknak Freddie biszexualitása miatt lett vége Az 1970-es évek elején találkozott először Freddie-vel. Brian May gitáros révén ismerkedtek meg és évekig tartott a kapcsolatuk. Románcuknak az vetett véget, hogy Freddie 1976-ban bevallotta Mary-nek biszexualitását. Barátok maradtak.

David Clarknak volt egy dalötlete (In My Defence) Freddie számára, aki Münchenbe utazott az Abbey Road Studioba a felvételek miatt. A munkálatokban Mike Moran zongoristaként vett részt.

Mindketten azt a célt tűztük ki, hogy valami különlegeset készítünk

– mondta Clark a közös munkáról.

Freddie a felvételek után kérdezte meg Clarktól, hogy van-e még másik dala, ekkor ajánlotta fel a Time című szerzeményt, amit 1986-ban szintén a müncheni stúdióban vettek fel, a végső verziót 96 hangsávval.

Freddie Mercury – Time Waits For No One (Official Video)

The ‘Never Boring’ box set out NOW!. Order here: https://freddiemercury.lnk.to/NeverBoring2019 ‘Time Waits For No One’ available now: https://FreddieMercury.lnk.to/TimeWaitsForNoOne For the first time ever, after four decades buried deep in the vaults, a previously unreleased version of ‘Time’, recorded in 1986 by Freddie Mercury for the concept album of the hit musical of the same name, has finally emerged after two years of work by the globally successful musician, songwriter and producer Dave Clark, a long-time friend of Freddie’s, using the song’s full title, ‘Time Waits For No One’.

A 2018-ban újrakevert verzióban egy új zongorakíséret került a dalhoz, ami minden mást elfed kivéve Mercury erőteljes hangját, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3