Ő volt a ’90-es évek egyik legkeresettebb színésze – Ma szakácsként keresi a kenyerét

A ’90-es évek egyik legkeresettebb és legkedveltebb színésze volt. Minden tinilány őt imádta. Most Freddie Prinze Jr. szakácsként keresi a kenyerét. 

Freddie Prinze Jr. olyan filmekben szerepelt, mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, A csaj nem jár egyedül vagy a Rád vagyok kattanva. Sőt, még egy epizód erejééig a Jóbarátokban is szerepet kapott.

Freddie Prinze Jr FOX So Fresh Photoshoot 2009
Freddie Prinze Jr. / Fotó: FOX

A másik nem közül Michelle Gellar volt az egyik legkeresettebb színésznő. Prinze Jr. kötötte össze életét már 17 éve. Két gyermekük is született, és a színész rajtuk kívül már csak egy dolog érdekli.

A ’90-es évekbe az állásába került, most újra a polcokon – Érkezik az ellentmondásos Marc Jacobs-kollekció

1992-ben Marc Jacobs Perry Ellis-nek dolgozott az SS 93 kollekción. A grunge témájú ruhák annyira távol álltak a cég korábbi darabjaitól, hogy Marc Jacobs elveszítette az állását miattuk. A divattervező munkáját 2019-ben újra láthatja a közönség. Victoria Beckham most ünnepli saját magáról elnevezett márkája 10. születésnapját.

És nem, nem a színészet, hanem a fakanál az, amire váltott. Több mint 5 éve nem állt kamerák elé. Kivételt ez alól a Doktor Csont két epizódja jelent, 2014-ben.

https://www.instagram.com/p/BuwZudTHKBE

Olykor azért megfordult stúdiókban, ahol szinkronhangként is hoz a házhoz pénzt. Hallhattuk már a Star Wars: Lázadókban, a Robot Chicken-ben vagy a Mexiforniában. Sőt, videójátékok különböző karakterinek is kölcsönzi hangját.

New #prinzeandthewolf is out now! Mt. Rushmore of our favorite board/Card/tabletop games plus Josh sings your lyrics … Here’s a preview! #tellyourmama #tellyourfriends #patw @joshwolfcomedy #itunes

No Description

Azonban ami igazán foglalkoztatja a színészet óta, az a főzs. Három évvel ezelőtt, 2016-ban kiadta első szakácskönyvét is Back to the Kitchen: 75 Delicious, Real Recipes (& True Stories) from a Food-Obsessed Actor (Vissza a konyhába: 75 ízletes, valódi recept (igazi történetekkel), egy ételmegszállott színésztől) címmel.

Palmolive – Messipe Moments with Freddie Prinze Jr.

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Emellett Mind az Instagramon, mind a YouTube-on szórakoztatja rajongóit videóival. Szakács körökben pedig szintén ismertté vált.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból