A ’90-es évek egyik legkeresettebb és legkedveltebb színésze volt. Minden tinilány őt imádta. Most Freddie Prinze Jr. szakácsként keresi a kenyerét. 

Hirdetés

Freddie Prinze Jr. olyan filmekben szerepelt, mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, A csaj nem jár egyedül vagy a Rád vagyok kattanva. Sőt, még egy epizód erejééig a Jóbarátokban is szerepet kapott.

Freddie Prinze Jr. / Fotó: FOX

A másik nem közül Michelle Gellar volt az egyik legkeresettebb színésznő. Prinze Jr. kötötte össze életét már 17 éve. Két gyermekük is született, és a színész rajtuk kívül már csak egy dolog érdekli.

A ’90-es évekbe az állásába került, most újra a polcokon – Érkezik az ellentmondásos Marc Jacobs-kollekció

1992-ben Marc Jacobs Perry Ellis-nek dolgozott az SS 93 kollekción. A grunge témájú ruhák annyira távol álltak a cég korábbi darabjaitól, hogy Marc Jacobs elveszítette az állását miattuk. A divattervező munkáját 2019-ben újra láthatja a közönség. Victoria Beckham most ünnepli saját magáról elnevezett márkája 10. születésnapját.

És nem, nem a színészet, hanem a fakanál az, amire váltott. Több mint 5 éve nem állt kamerák elé. Kivételt ez alól a Doktor Csont két epizódja jelent, 2014-ben.

They say you don’t really love someone, unless you have fantasized about killing them. @realfreddieprinze I REALLY love you ? #happybirthday

217.9k Likes, 2,429 Comments – Sarah Michelle (@sarahmgellar) on Instagram: “They say you don’t really love someone, unless you have fantasized about killing them….”

Olykor azért megfordult stúdiókban, ahol szinkronhangként is hoz a házhoz pénzt. Hallhattuk már a Star Wars: Lázadókban, a Robot Chicken-ben vagy a Mexiforniában. Sőt, videójátékok különböző karakterinek is kölcsönzi hangját.

New #prinzeandthewolf is out now! Mt. Rushmore of our favorite board/Card/tabletop games plus Josh sings your lyrics … Here’s a preview! #tellyourmama #tellyourfriends #patw @joshwolfcomedy #itunes

2,126 Likes, 66 Comments – Freddie Prinze (@realfreddieprinze) on Instagram: “New #prinzeandthewolf is out now! Mt. Rushmore of our favorite board/Card/tabletop games plus Josh…”

Azonban ami igazán foglalkoztatja a színészet óta, az a főzs. Három évvel ezelőtt, 2016-ban kiadta első szakácskönyvét is Back to the Kitchen: 75 Delicious, Real Recipes (& True Stories) from a Food-Obsessed Actor (Vissza a konyhába: 75 ízletes, valódi recept (igazi történetekkel), egy ételmegszállott színésztől) címmel.

Palmolive – Messipe Moments with Freddie Prinze Jr.

Uploaded by ellen lee food stylist on 2017-07-15.

Emellett Mind az Instagramon, mind a YouTube-on szórakoztatja rajongóit videóival. Szakács körökben pedig szintén ismertté vált.

Hirdetés