BRÉKING Ő volt a '90-es évek egyik legkeresettebb színésze –...

Ő volt a ’90-es évek egyik legkeresettebb színésze – Ma szakácsként keresi a kenyerét

Promóció

A ’90-es évek egyik legkeresettebb és legkedveltebb színésze volt. Minden tinilány őt imádta. Most Freddie Prinze Jr. szakácsként keresi a kenyerét. 

Promóció
- Advertisement -

Freddie Prinze Jr. olyan filmekben szerepelt, mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, A csaj nem jár egyedül vagy a Rád vagyok kattanva. Sőt, még egy epizód erejééig a Jóbarátokban is szerepet kapott.

Freddie Prinze Jr. / Fotó: FOX

A másik nem közül Michelle Gellar volt az egyik legkeresettebb színésznő. Prinze Jr. kötötte össze életét már 17 éve. Két gyermekük is született, és a színész rajtuk kívül már csak egy dolog érdekli.

A ’90-es évekbe az állásába került, most újra a polcokon – Érkezik az ellentmondásos Marc Jacobs-kollekció

1992-ben Marc Jacobs Perry Ellis-nek dolgozott az SS 93 kollekción. A grunge témájú ruhák annyira távol álltak a cég korábbi darabjaitól, hogy Marc Jacobs elveszítette az állását miattuk. A divattervező munkáját 2019-ben újra láthatja a közönség. Victoria Beckham most ünnepli saját magáról elnevezett márkája 10. születésnapját.

És nem, nem a színészet, hanem a fakanál az, amire váltott. Több mint 5 éve nem állt kamerák elé. Kivételt ez alól a Doktor Csont két epizódja jelent, 2014-ben.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Olykor azért megfordult stúdiókban, ahol szinkronhangként is hoz a házhoz pénzt. Hallhattuk már a Star Wars: Lázadókban, a Robot Chicken-ben vagy a Mexiforniában. Sőt, videójátékok különböző karakterinek is kölcsönzi hangját.

New #prinzeandthewolf is out now! Mt. Rushmore of our favorite board/Card/tabletop games plus Josh sings your lyrics … Here’s a preview! #tellyourmama #tellyourfriends #patw @joshwolfcomedy #itunes

2,158 Likes, 68 Comments – Freddie Prinze (@realfreddieprinze) on Instagram: “New #prinzeandthewolf is out now! Mt. Rushmore of our favorite board/Card/tabletop games plus Josh…”

Azonban ami igazán foglalkoztatja a színészet óta, az a főzs. Három évvel ezelőtt, 2016-ban kiadta első szakácskönyvét is Back to the Kitchen: 75 Delicious, Real Recipes (& True Stories) from a Food-Obsessed Actor (Vissza a konyhába: 75 ízletes, valódi recept (igazi történetekkel), egy ételmegszállott színésztől) címmel.

Palmolive – Messipe Moments with Freddie Prinze Jr.

Uploaded by ellen lee food stylist on 2017-07-15.

Emellett Mind az Instagramon, mind a YouTube-on szórakoztatja rajongóit videóival. Szakács körökben pedig szintén ismertté vált.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3