A Sziklák szeme rendezője feltámasztaná Freddy Kruegert

Alexandre Aja rendező a fejébe vette, hogy rebootolja a klasszikus horrorfilmet, a Rémálom az Elm utcábant, írja a Joblo.

A Magasfeszültség és a Sziklák szeme rendezője, Alexandre Aja új filmje, a Préda már dübörög a mozikban. A Préda egy hurrikán sújtotta kisvárost rettegésben tartó aligátorról szól. Azonban Aja a pletykák szerint már azon töri a fejét, hogy rebootolná Wes Craven klasszikus rémtörténetét a Rémálom az Elm utcábant.

Freddy Krueger Rémálom Az Elm Utcában Remake
A Rémálom Az Elm Utcában Kultikus Figurája Freddy Krueger / Fotó: Mystic Investigations

A Préda sikere lehetőséget adhat a rendezőnek terve megvalósítására.

Legyőzhetetlen a Halloween Amerikában / ContextUs

A Universal és a Blumhouse produkciója, melyben a főszerepet Jamie Lee Curtis játssza, második hétvégéjén 32 millió dolláros (9,1 milliárd forintos) jegyárbevételt hozott, ami 58 százalékkal kevesebb a parádés nyitásnál. A film már pénteken átlépte a 100 milliós határt, ehhez járult az Amerikán kívüli forgalmazás, így összesen 172 milliónál jár.

A Rémálom az Elm utcában története szerint a tinédzser Nancy-t rémálmok gyötrik, amelyekben egy borzalmas figura, a csíkos pulcsit és éles késekkel felszerelt kesztyűt viselő Freddy Krueger kísért. A borzalmak viszont megelevenednek így Nancy-nek ébren kell maradnia, ha túl akar élni.

Alexandre Aja Rémálom Az Elm Utcában
Alexandre Aja A Kultrendező Wes Craven Nyomdokaiba Lépne / Fotó: The Hollywood Reporter

Legutóbb a Transformers producere, Michael Bay próbálkozott a franchise feltámasztásával 2010-ben, az akkori változat mérsékelt sikert aratott, így kifulladt a sorozat lendülete.

Préda (2019) – előzetes #1

Befutott a #Préda, a Gonosz halott és a Sziklák szeme alkotóinak új horrorjának első előzetese. Hazai bemutató: 2019. július 11. #IGNHungary a világhálón: * …

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk