A Sziklák szeme rendezője feltámasztaná Freddy Kruegert

Alexandre Aja rendező a fejébe vette, hogy rebootolja a klasszikus horrorfilmet, a Rémálom az Elm utcábant, írja a Joblo.

A Magasfeszültség és a Sziklák szeme rendezője, Alexandre Aja új filmje, a Préda már dübörög a mozikban. A Préda egy hurrikán sújtotta kisvárost rettegésben tartó aligátorról szól. Azonban Aja a pletykák szerint már azon töri a fejét, hogy rebootolná Wes Craven klasszikus rémtörténetét a Rémálom az Elm utcábant.

Freddy Krueger rémálom az elm utcában remake
A Rémálom az Elm utcában kultikus figurája Freddy Krueger / Fotó: Mystic Investigations

A Préda sikere lehetőséget adhat a rendezőnek terve megvalósítására.

Legyőzhetetlen a Halloween Amerikában / ContextUs

A Universal és a Blumhouse produkciója, melyben a főszerepet Jamie Lee Curtis játssza, második hétvégéjén 32 millió dolláros (9,1 milliárd forintos) jegyárbevételt hozott, ami 58 százalékkal kevesebb a parádés nyitásnál. A film már pénteken átlépte a 100 milliós határt, ehhez járult az Amerikán kívüli forgalmazás, így összesen 172 milliónál jár.

A Rémálom az Elm utcában története szerint a tinédzser Nancy-t rémálmok gyötrik, amelyekben egy borzalmas figura, a csíkos pulcsit és éles késekkel felszerelt kesztyűt viselő Freddy Krueger kísért. A borzalmak viszont megelevenednek így Nancy-nek ébren kell maradnia, ha túl akar élni.

alexandre aja rémálom az elm utcában
Alexandre Aja a kultrendező Wes Craven nyomdokaiba lépne / Fotó: The Hollywood Reporter

Legutóbb a Transformers producere, Michael Bay próbálkozott a franchise feltámasztásával 2010-ben, az akkori változat mérsékelt sikert aratott, így kifulladt a sorozat lendülete.

Préda (2019) – előzetes #1

Befutott a #Préda, a Gonosz halott és a Sziklák szeme alkotóinak új horrorjának első előzetese. Hazai bemutató: 2019. július 11. #IGNHungary a világhálón: * …


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból