Követem Sztárok Szexuális zaklatással vádolják French Montana-t és kollégáját

Szexuális zaklatással vádolják French Montana-t és kollégáját

Promóció

Az áldozat Jane Done álnéven jelentette fel a rappert, szexuális zaklatás és erőszaktétel vádjával.

Névtelen vádló

Promóció
- Advertisement -

French Montana-t, vagy ismertebb nevén Karim Kharbouch-t szexuális zaklatás vádjával állítják bíróság elé. Egy Jane Done álnéven jelentkező áldozat számolt be a rendőségnek az esetről. 

French Montana-t és kollégáját erőszakkal vádolják / Fotó: Getty Images

Jane Done 2018 márciusában látogatta meg Coke Boy Record studióját, ahol korábban French Montana és kollégája Mansour Bennouna zenei munkálatokat végeztek. A nő vallomása szerint Montana a házába invitálta őt és ülzettársát, ahol pár korty alkohol után minden elsötétült számára. Ez felveti a leitatás vagy drog-fogyasztás gyanúját is. 

Jane Done egy szobában próbált lepihenni, hogy enyhítsen a tünetein. Ugyan a nő nem volt teljesen eszméleténél, férfi alakokat látott ki- és bejárkálni abba a helyiségbe, amelyikben ő is tartózkodott. A nő hajnali fél kettőkor arra ébredt, hogy Bennouna megragadta és közösülni próbált vele, ennek következtében furcsa nyomás, feszítő érzés hatalmasodott el a medencéjében és a hüvelyében. 

Beigazolódott a gyanú

Miután Jane Done elhagyta Montana otthonát, a Kaiser Permanente kórházba látogatott, ahol nemi erőszak következtében vett DNS-tesztet végeztek rajta, ami képes kimutatni, hogy a korábbiakban történt-e szexuális együttlét vagy sem. Mivel a teszt pozitív lett, így Done maga látogatott el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen Montana-ék ellen. A nőt annyira megrázták mentálisan az események, hogy azóta is küzd az eset feldolgozásával. 

Lady Gaga felidézte a borzasztó emlékeit a megerőszakolásával kapcsolatban

lady gaga megerőszakolás, lady gaga oprah


French Montana, a marokkói rapper egyik hasonló esetből csöppen a másikba. 2003-ban a Bronx studióból kilépve fejen lőtték. Ezt követően több hétig kezelték a kórházban, az esetet azonban súlyosabb, tartósabb sérülés nélkül megúszta. A helyszínre azonban csak 2013-ben látogatott vissza először. Az esetet ejtették a bíróságon. 

A láthatatlan ember sztárja, Elisabeth Moss a családon belüli erőszak ellen szólalt fel

Elisabeth Moss nem a szívmelengető szerepeiről ismert. A láthatatlan ember című lélektani horrorban Ceciliát alakítja, aki igyekszik megszökni abból a házból, ahol az exe terrorizálja őt. A film egy HG Wells-sci-fi újragondolása. A férfi halála után, a nő mégis úgy érzi, hogy nem halt meg, hanem láthatatlanná tette magát, és tovább zaklatja őt, amit Cecilia környezete nem igazán hisz el a nőnek.

Deen Kharbouch üzletasszonnyal 2007-ben házasodtak össze, akitől aztán 2010-ben gyermeke is született. Mindössze 4 évnyi együttlét után, 2012-ben beadták a válókerestet. 2014-ben váltak el egymástól végleg útjaik.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3