Az áldozat Jane Done álnéven jelentette fel a rappert, szexuális zaklatás és erőszaktétel vádjával.

Névtelen vádló

French Montana-t, vagy ismertebb nevén Karim Kharbouch-t szexuális zaklatás vádjával állítják bíróság elé. Egy Jane Done álnéven jelentkező áldozat számolt be a rendőségnek az esetről. 

French Montana Erőszak
French Montana-T És Kollégáját Erőszakkal Vádolják / Fotó: Getty Images

Jane Done 2018 márciusában látogatta meg Coke Boy Record studióját, ahol korábban French Montana és kollégája Mansour Bennouna zenei munkálatokat végeztek. A nő vallomása szerint Montana a házába invitálta őt és ülzettársát, ahol pár korty alkohol után minden elsötétült számára. Ez felveti a leitatás vagy drog-fogyasztás gyanúját is. 

Jane Done egy szobában próbált lepihenni, hogy enyhítsen a tünetein. Ugyan a nő nem volt teljesen eszméleténél, férfi alakokat látott ki- és bejárkálni abba a helyiségbe, amelyikben ő is tartózkodott. A nő hajnali fél kettőkor arra ébredt, hogy Bennouna megragadta és közösülni próbált vele, ennek következtében furcsa nyomás, feszítő érzés hatalmasodott el a medencéjében és a hüvelyében. 

Beigazolódott a gyanú

Miután Jane Done elhagyta Montana otthonát, a Kaiser Permanente kórházba látogatott, ahol nemi erőszak következtében vett DNS-tesztet végeztek rajta, ami képes kimutatni, hogy a korábbiakban történt-e szexuális együttlét vagy sem. Mivel a teszt pozitív lett, így Done maga látogatott el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen Montana-ék ellen. A nőt annyira megrázták mentálisan az események, hogy azóta is küzd az eset feldolgozásával. 

Lady Gaga felidézte a borzasztó emlékeit a megerőszakolásával kapcsolatban

lady gaga megerőszakolás, lady gaga oprah


French Montana, a marokkói rapper egyik hasonló esetből csöppen a másikba. 2003-ban a Bronx studióból kilépve fejen lőtték. Ezt követően több hétig kezelték a kórházban, az esetet azonban súlyosabb, tartósabb sérülés nélkül megúszta. A helyszínre azonban csak 2013-ben látogatott vissza először. Az esetet ejtették a bíróságon. 

A láthatatlan ember sztárja, Elisabeth Moss a családon belüli erőszak ellen szólalt fel

Elisabeth Moss nem a szívmelengető szerepeiről ismert. A láthatatlan ember című lélektani horrorban Ceciliát alakítja, aki igyekszik megszökni abból a házból, ahol az exe terrorizálja őt. A film egy HG Wells-sci-fi újragondolása. A férfi halála után, a nő mégis úgy érzi, hogy nem halt meg, hanem láthatatlanná tette magát, és tovább zaklatja őt, amit Cecilia környezete nem igazán hisz el a nőnek.

Deen Kharbouch üzletasszonnyal 2007-ben házasodtak össze, akitől aztán 2010-ben gyermeke is született. Mindössze 4 évnyi együttlét után, 2012-ben beadták a válókerestet. 2014-ben váltak el egymástól végleg útjaik.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet