Friderikusz Sándor a tavaszi szezonban folytatja az Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel indult műsorának 2. évadát.

Friderikusz Sándor visszatér a képernyőkre

A nagy sikert aratott Életünk története – sztárpárok jövőutazása című műsor 2. évadát berendelte az RTL Klub, értesült a Media1. Friderikusz Sándor ismert vendégeit profi sminkmesterek által elmaszkírozva, öregítve láthatjuk viszont, amint arról beszélnek, mit gondolnak öregedésükről, új külsejükről és arról, mit szeretnének az adott életkorukra elérni, illetve szembenéznek az elmúlással.

Friderikusz Sandor Eletunk Tortnete Sztarparok Idoutazasa 2 Evad Folytatodik Rtl Klub Online
Friderikusz Sándor az Életünk története – Sztárpárok időutazása / Fotó: Bielik István / RTL Klub

Friderikusz hosszú kihagyás után tért vissza az ősszel a tévéképernyőre az öregedést fókuszába helyező talkshow-val, melynek első évadában összesen hat epizód, ennek értelmében hat sztárpár volt látható.

Az első évadnak olyan vendégei voltak, mint Járai Máté és Járai KíraSchobert Norbert és Rubint RékaBalsai Móni és Ujj Mészáros KárolyPeller Anna és Peller MariannGáspár Laci és Gáspár NikiCsobot Adél és Istenes Bence, valamint Nagy Ervin és Borbély Alexandra.

Az Életünk története – sztárpárok időutazása holland mintára készült

avaly októberben Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója elmondta, hogy az Életünk története licencműsor, holland koncepcióból született, és meghódította Európa több országát is. 

Kapcsolódó cikk

Máté Krisztina, a műsor producere érzelmes, tabukat döntögető és a legmélyebb érzéseket feszegető műsort ígér a nézőknek.

Ha arra gondolok, amikor az egyik német adásban Boris Becker (korábbi német világelső teniszező – a szerk.) meglátta a gyönyörű feleségét negyven évvel idősebben és elakadt a szava, nem az elmúlás átélése okozta a katarzist, hanem az, amikor rádöbbent, hogy mi minden vár még rá, és hogy akkor lesz minden ilyen, ha addig minden a legnagyobb rendben lesz

– idézte fel Máté Kriszta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk