Fritz Kalkbrenner: Back home to Akvárium

Fritz Kalkbrenner tudja, milyen az, amikor egy nagyobb testvér árnyékában kell élni. Van, aki tesz ellene. Fritz pedig nem is akárhogyan hódította meg a világot.

Fritz Kalkbrenner 2004 óta zenél, amikor is az első single-jét, a Stormy Wathert adta ki. A Berlin Calling egyik slágere, a Sky and Sand elhozta neki a szélesebb ismertséget, ami nem segített Paul, a testvére árnyékából kilépni.

De a világ a Back Home trekkje óta figyeli nyálcsorgatva, amelyet 10 évvel később adott ki, mint az előbb említett száma. Sőt, évről-évre vezeti a lejátszási listákat.

FRITZ KALKBRENNER – Void (Official Video)

FRITZ KALKBRENNER – Void (Official Video) out NOW. DOWNLOAD it here: http://bit.ly/1CiGDWH Spotify: http://open.spotify.com/track/6yA6uCFSJ4VuYYvNm7o3qW Albu…

Majd egy évvel később, 2015-ben debütált a Void, ahol rátett egy lapáttal az amúgy is szárnyaló sikerének szekerére. 

A kellemes, elektronikus beatek és férfi hang egyik felkent zenei producerének daljait hallgatva azonnal asszociálunk a nyár estékre, a már bekövetkezett, de még napsütéses őszre.

Az Akvárium ennek tudatában ismét elhívta, amelynek során a Grand Departnak, legutóbbi albumának turnája apropójából teszi tiszteletét Magyarországon.

Facebook-esemény:   ITT  

Időpont: 2017. szeptember 29. — 23 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 5, 900 HUF

Jegyigénylés:  ITT  

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból