Álmaid állása megtalált? 14 ezres órabérért füvet kellene szívnod

Még lehet jelentkezni arra az állásra, ahol igen, füvet kell szívni. Na, és mennyi a bér? 14-15 ezer forintos órabér (!) üti a leendő kannabisz szakértő markát.

Az AHLOT nevű torontói vállalat hat “kannabisz szakértőt” keres, akiknek ötven dolláros bért kínálna óránként. Sőt, további 200 dollárt különféle kiadásaikra, amik a munkához kellenek. És hogy ezért pontosan mit kell tennie a hónap dolgozójának?

Nagy dobásra készülnek a sörgyártó cégek! JÖN A FÜVES SÖR!

Nálunk ugyan még illegális, azonban harminc amerikai államban már törvényesen is lehet használni a mariskát. Októbertől pedig a kanadai piacokon is legálisan lesz árulható és vehető. Most azonban a világ ötödik legnagyobb söripari vállalata, a Molson Coors is ki akarja vetni a hálóját a kanadai fű bizniszre, így az ottani leányvállalatával, a Molson Coors Canada révén közös vállalatot alapított a Hydropothecary termelővel.

Rágyújtani egy füves cigire, mégpedig elég sűrűn. A műértő munkaerőnek ugyanis nagyon profinak kell lennie a témában, hiszen különféle marihuánatörzseket kellene majd osztályoznia. Ezenkívül posztolgatni tapasztalatait a közösségi oldalakon, néha videókban szerepelni, valamint a cég hivatalos eseményein prezentálni.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból