Letartóztatták a férfit, aki 70 pár cipőt lopott el, hogy szexuális élvezetért szagolgassa őket

A 40 éves japán férfit 70 pár cipő ellopásáért tartóztatták le. A használt cipők szagolgatása okozta szexuális öröm miatt követte el a bűncselekményeket.

Makoto Endo Japán keleti részén fekvő Tochigi és Saitama városából gyűjtött be lábbeliket. Bevallása szerint élvezte a többször-hordott cipők szagolgatását. A furcsa tevékenység szexuális örömet okozott neki, függetlenül attól, női vagy férfi tulajdonosa volt-e a lábbelinek.

Ebben a szexhotelben a legvadabb fétisekre is gondoltak

Egyiptomi díszletek, náci fétiskellékek – a kolumbiai Cali városában található szexhotel tulajdonosai minden perverzióra gondoltak. Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar.


Endo jelenleg többszörös lopás vádjáért áll bíróság elé. A Mirror szerint szeptemberben tartóztatták le, miután gyanúsan sok cipőt találtak házában.

Több, mint hetven pár cipőt lophatott el 2017 júniusa és 2018 augusztusa között, körülbelül 2100 font értékben. Azt egyelőre nem tudni, hogyan tudott ennyi lábbelit ellopni szabadidejében.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból