Követem Trash Ebben az antikváriumban ingyen füvet adnak a könyvek mellé

Ebben az antikváriumban ingyen füvet adnak a könyvek mellé

Promóció

Michiganben működtetik azt az antikváriumot, ahol ingyen füvet adnak minden megvásárolt könyv mellé. Így kell kihasználni a marihuána legalizálását? 

Promóció

Vagy tovább is mehetünk: így kell népszerűsíteni az olvasást? A BlazeMichigan nevű antikvárium “ingyenes ajándékként” reklámozza boltját. Mielőtt belépnénk az oldalukra, egy kattintással igazolnunk kell, hogy 21 év felettiek vagyunk.

Az új törvények értelmében január elsejétől Michigan államban is legális lett a marihuána fogyasztása.

Azonban hiába lehet elviekben már füvet árulni, a könnyűdrog kereskedelemről szóló szabályozások finomhangolása még folyamatban vannak, így 2020-ig senki sem tud olyan engedélyhez jutni, amivel kannabisz boltot lehet nyitni.

Ezt az időszakot próbálja úgy áthidalni a Blaze Michigan nevű vállalat, hogy hivatalosan használt könyveket áruló antikváriumként működnek, a marihuánát pedig ajándékba adják a könyvek mellé. Ráadásul sehová nem írják ki nyíltan, hogy az olvasnivalók mellé járó ajándék mi is pontosan, csak utalnak rá, de azt olyan egyértelműen teszik, hogy csak az nem jön rá, aki nem is akar.

Olvasni füves környezetben / Fotó: Futurity

Stephanie Swearengin, a vállalkozás tulajdonosa több jogásszal is beszélt mielőtt beindította volna a boltot. Azonban mindegyikük azt mondta, hogy jelenleg egy jogi szürke zónában mozognak, nekik pedig ez már bőven elég. A megyei ügyész szerint ha nyomozás indul a cég ellen, azt is kivizsgálják, hogy a vevők valóban az eladott termékért, vagy sokkal inkább az „ingyenes” ajándékért fizetnek.

Kanada nem sokkal a legalizálás után szinte kifogyott a fűből

Mint megírtuk, a marihuána rekreációs célú használatát lehetővé tevő, még júniusban elfogadott törvény múlt héten lépett hatályba. Az ABC szerint csak az első héten 111 marihuánát áruló üzletet nyitottak Kanadában. Az első nap kígyózó sorokat lehetett látni a boltok előtt. A füvet webáruházban is meg lehet vásárolni.

Szóval mondhatjuk, hogy nagyon vékony jégen táncolnak, könnyen vádemelés lehet az ügyből. A Blaze Michigan könyvcsomagjai egyébként 65 dollártól (kb. 18 ezer forinttól) egészen 400 dollárig (kb. 112 ezer forintig) terjedő áron, kizárólag 21 éven felüli vásárlóknak érhető el.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3