Magyar örököst keres Frédéric von Anhalt herceg, a 2016. decemberében elhunyt Gábor Zsazsa özvegye.

A német üzletember, aki Hans Robert Lichtenberg néven látta meg a napvilágot, 1980-ban, 36 évesen lett herceg, amikor jó pénzért adoptáltatta magát az elszegényedett özvegy, Mária Auguszta anhalti hercegnővel, II. Vilmos német császár egyik távolabbi rokonával. 

Azóta Gábor Zsazsa özvegye maga is számos embert vett a nevére, de csak a tavaly decemberben örökbefogadott Kevin Feucht kapta meg azt a lehetőséget, hogy örököljön Von Anhalttól.

Ám mostanra minden megváltozott, a herceg a Gábor Zsazsa emlékére az Origo filmstúdióban létrehozott múzeumszoba átadóján a Blikknek elmondta: “Kevin már a múlté, ő nem az örökösöm többé”.

Azt is hozzátette, hogy "nem méltó arra, hogy az én és Zsazsa életművét továbbvigye".

Frédéric von Anhalt nem adta fel azt, hogy megtalálja méltó utódját és a 60 millió dollárra (közel 20 milliárd forint) becsült vagyon örökösét, akit most Magyarországon keres.

Frédéric Von Anhalt És Gábor Zsazsa
Frédéric Von Anhalt És Gábor Zsazsa 35 Évig Voltak Együtt / Fotó: Gettyimages
“Zsazsa végső nyughelye Budapesten van, a további tervek, mint ez a múzeumszoba is, Magyarországhoz köthetőek elsősorban, így olyan embert keresek, aki helyben van. Én sem élek örökké, nemsokára 79 éves leszek, és már egyre nehezebben bírom az utazgatást” – magyarázta a férfi, aki amellett, hogy szobrot szeretne emeltetni a nőnek, akivel 35 évig élt együtt, hiszi, hogy utcát is elneveznek a díváról.

“Írok egy könyvet, mert az életünkben sok olyan történet van, amelyet még soha nem osztottunk meg senkivel. Zsazsa ugyan írt két könyvet az életéről, de nagyon figyelt arra, hogy senkit ne bántson meg. Azt például sosem mondta el nagy nyilvánosság előtt, hogy mennyire képes volt Liz Taylor berúgni, ha nálunk volt, sőt, neki azt is elárulta, hogy semmi nem volt igaz a sok mocsokságból, amivel volt férjét, Richard Burtont vádolta. Ami nálunk zárt ajtók mögött történt, arról a sok szép, vad és olykor pajkos dologról eddig nem esett szó. De a magyaroknak Gábor Zsazsa teljes életét ismerniük kell” – árulta el nevetve Von Anhalt, aki egy életrajzi film és sorozat fejlesztésébe is belekezdett a magyar filmesekkel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet