Leváltották Gajdics Ottót a kormánylap éléről, máris a volt MSZP-székház előtt tűnt fel

Az Azonnali információ szerint Gajdics Ottó helyett Ballai Attila lesz a Magyar Idők kormánylapból átkeresztelt Magyar Nemzet főszerkesztője.

Ballai Attila eddig a Mediaworks Hungary Zrt. sportüzletág-igazgatójaként tevékenykedett. A G-nap (Simicska nyilvánosság előtt legecizte Orbán Viktort – a szerk.) után a Magyar Nemzet sportrovat vezetőjeként a teljes rovatával együtt felállt és átment az akkor már Liszkay Gáborék irányítása alatt álló Napi Gazdasághoz.

gajdics otto
Gajdics Ottó a volt MSZP-székházban / Fotó: Magyar Hang olvasója

12.50-kor a magyaridok.hu-n meg is jelent a hivatalos bejelentés. Ebben azt írták, hogy Gajdics Ottó a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány portfólióján belül kap új fontos pozíciót.

Egy álkultúra hamis ellenforradalma, ami most zajlik Magyarországon – Vélemény

A kormány évek óta próbálja einstandolni a tudományt és a kultúrát, de valahogy még most se sikerült neki. Az autoriter eszközök keverednek a dilettantizmus dühével, és ennek esszenciája egy hamis kulturkampf víziója. Hol próbált a kormány belerúgni a kultúrába? Hosszú és a teljesség igénye nélküli lista következik.

Nem sokkal később az egykori MSZP-székházban tűnt fel a volt főszerkesztő. Mint írja a Magyar Hang, ma, kora délután az MSZP volt székházában tűnt fel. Releváns megjegyezni, hogy ott működik a Szabad Föld, november óta a kormányzati médiaholdinghoz tartozó lap is.

A Magyar Hang úgy értesült a Szabad Föld szerkesztőségéből, hogy miután bement Gajdics Ottó, bejelentették, hogy mától ő a főszerkesztő.

A Magyar Idők konkrétumok megemlítése nélkül írták, hogy Gajdics Ottó a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány portfólióján belül kap új pozíciót.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból