Gal Gadot és a Netflix nagy dobásra készül – jön a Heart of Stone kémthriller

A Heart of Stone című kémthriller főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza. A forgalmazási jogokat a Netflix szerezte meg.

Tovább építi akciófilmes karrierjét Gadot a Heart of Stone filmben

A Skydance Media produkciójában készülő, Heart of Stone című filmet a brit Tom Harper (Vadrózsa, Léghajósok) rendezi, amelyet később Mission: Impossible– vagy James Bond-jellegű, de női főszereplős filmsorozattá akarnak bővíteni – írja a Deadline. A filmes hírportál megjegyzi, hogy már decemberben felmerült Harper neve, ám akkor még csak tárgyalás szintjén tartott az ügy. Sőt, akkor még nem tudták eldönteni a Skydance Mediánál, hogy moziba vagy streamingplatformra vigyék a filmet. A Netflix érdeklődése és ajánlata után viszont eldőlt. Mindazonáltal a Deadline szerint nyolc számjegyű összegért vállalta el Gadot a főszerepet.

Gal Gadot Heart Of Stone
Gal Gadot modell-színésznő lesz a Heart of Stone kémthriller főszereplője / Fotó: Getty Images

A Heart of Stone forgatókönyvét Greg Rucka és A számolás jogáért Oscarra is jelölt Allison Schroeder írta.

Netflix mellett egyébként a napokban egy másik streamingszolgáltató, az Amazon is bevásárolt: a Chris Patt főszereplésével készülő The Tomorow War című filmet szerezték meg.

Nagyon keresett Gal Gadot az elmúlt években

Gal Gadot hamarosan egy másik Netflix-produkcióban is látható majd: a Red Notice című akciófilmet a színésznő Dwayne Johnson és Ryan Reynolds társaságában forgatta Rawson Marshall Thurber rendezésében.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Idén a Halál a Níluson című filmben is megnézheti a közönség, amit Kenneth Branagh rendezett.

Gal Gadot Heart Of Stone Scaled
Gal Gadot a Heart of Stone filmben / Fotó: Netflix

A színésznő lesz a Paramount új Cleopatra című történelmi filmjének sztárja is. Utóbbi produkciót Patty Jenkins rendezi Laeta Kalogridis forgatókönyve alapján, ami Gadot történetéből született.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból