Galambos Dorina négy év egyedüllét után újra párkapcsolatban él.

Galambos DorinaHárom igazság című műsorban vendégeskedett, ahol részletesen mesélt Pély Barnáról is, akivel 15 év után váltak külön az útjaik 2018-ban, írja24.hu.

Mondhatni, hogy gyerekkorom óta vele lógtam, elég sokat. Még a válás sem változtatott azon, hogy jóban vagyunk a mai napig is. Bármikor felhívhatjuk egymást, hogy ha valakinek valami szakmai kérdése van, mondjuk, és ezért gyakran beszélünk is

– magyarázta. 

Sokáig jól éreztem magam egyedül is, majdnem négy évig. Vagyis azt gondoltam, hogy nagyon jól érzem magam, de most már rájöttem, hogy még jobban is lehet érezni magam, mert végre megtaláltam a szerelmemet.

Az énekesnő elárulta, párja videótechnikusként és színpadmesterként dolgozik, és félig már együtt is laknak. Azt is hozzátette, hogy nem fognak haknizni a szerelmükkel. 

Kijelentette, hogy jól esett neki az egyedüllét az elején, hiszen nagyon fiatalon ismerkedett meg exével, így bizonyos tapasztalatok kimaradtak az életéből. Bevallása szerint a szakítás után belevetette magát a bulizásba és az ismerkedésbe. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet