Nem akar több fellépést vállalni a 88 éves magyar színésznő

A 88 éves Galambos Erzsi színművésznő nem tud vállalni több szerepet. Ezt azzal indokolja a vele készült interjúban, hogy nem szeretné, ha az előtte lévő két produkció veszélybe kerülne.

A 88 éves Galambos Erzsi még mindig játszik két darabban, de új előadásban már nem láthatjuk.

galambos erzsi wiki galambos erzsi 88 éves galambos erzsi szerepek
Galambos Erzsi színművésznő / Fotó: Csudai Sándor / Origo

Azt mondja, a vágya még mindig megvan ahhoz, hogy játsszon, de nem akarja megkockáztatni, hogy esetleg miatta kerüljön veszélybe egy új produkció. Így a 88 éves Galambos Erzsi új szerepet nem vállal, de a futó két előadásban továbbra is játszik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Kilenc éve játszom a szerepem, hihetetlen, hogy mindig telt házzal megy. A közönség energiája feltölt, ilyenkor elfejtem a fáradtságot, ennél többre nincs szükségem. Új darabot viszont már nem vállalok: ebben a korban már felelősség elvállalni próbafolyamatot, fizikailag nem is lehet bírni[/perfectpullquote]

mondta a színművésznő.

Utas és holdvilág : Audiovizuális orgia – Kritika / ContextUs

Az örökérvényű filozófiai kérdéseket és vágyakat boncoló mű az egyik legjelentősebb magyar regény a 20. századból. A 80 éve megjelent könyvet számos nyelvre lefordították már. ’74-ben film készült belőle Horváth Z. Gergely rendezésében, ’96-ban színpadi művet írt belőle Galambos Péter.

Hozzátette, hogy “sosem voltam felelőtlen színésznő, az agyamban még mindig mindent el tudnék játszani, a vágyaim nem öregedtek, fejben még mindig hatalmasakat táncolok.” Úgy véli, nem teheti ki a kollégáit annak, hogy esetleg rosszul lesz, és miatta kerül veszélybe a produkció.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból