Galambos Lajos volt feleségével, Boglárkával és gyerekeivel nyaralt Horvátországban, és a zenész elárulta, mi volt az oka a közös vakációnak.

Galambos Lajos és volt felesége idén januárban váltak el, de úgy tűnik, mégsem szakadtak el teljesen egymástól. A zenész azonban elárulta, hogy a közös vakáció nem azt jelenti, hogy újra együtt vannak, írja168.

Tudom én, hogy sokak szerint az lenne a normális, ha soha többé nem szólnánk egymáshoz Boglárkával, de mi az európai megoldást választottuk és valóban régi barátként tekintünk egymásra.

“Ezt tekintjük normálisnak és hisszük, hogy ez tesz jót a három közös gyermekünknek is, aki életünk végéig összekötnek bennünket” – mondta Lagzi Lajcsi.

Nagyon jó hangulatú utazás volt, de miért is ne lett volna az? Ott volt velem Boglárka, aki több mint két évtizeden át volt a társam és akivel három csodálatos gyermeket neveltünk fel

– mondta az utazásról, amit volt felesége névnapja alkalmából tettek meg. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.