A Ganxsta Zolee és a kartel frontembere őszintén mesélt az alkoholproblémájáról. Szerinte ez a jelenség általános a zenészek körében.

Ganxsta Zolee nem akar másoknak sem jó példát mutatni

A Life TV Breaking! című műsorának vendége volt Ganxsta Zolee, aki arról beszélt a csütörtökön látható adásban, hogy problémái vannak az alkohollal. Azonban úgy véli, a zenészek között ez általános: aki jól csinálja a szakmáját, biztosan küzd ezzel, maximum hazudik, ha nem vallja be.

Ganxsta Zolee Alkoholproblema Lanya Felesege Ganxsta Zolee Es A Kartel
Ganxsta Zolee / Fotó: A Zenész Hivatalos Facebook-Oldala

Azt is mondta Ganxsta Zolee, hogy nem tervezi a leszokást, másoknak sem akar jó példát mutatni. A műsorban a Quimby frontembere, Kiss Tibi neve merült fel példaként. Mint köztudott, a zenésztársa is különböző függőségekkel küzd. A zenész tavaly terápiája miatt több fellépését is lemondta.

Az alkoholprobléma Magyarországon hatalmas gond

A magyar celebek közül nem csak Ganxsta Zolee zenészről, de Szabó Győző színészről derült ki néhány éve, hogy sokáig drogfüggő volt, Toxikoma című filmje is ezt az időszakot dolgozza fel. A 24.hu-nak adott interjújában beszélt arról, hogy húsz éve tiszta, még egyszer sem esett vissza, pedig sokszor érzi a sóvárgást. Még harminc évre tervez józanul, ha eléri a 80 éves kort, akkor azért még „tol egyet”.

Kapcsolódó cikk

Magyarországon hatalmas probléma a túlzott alkoholfogyasztás: a Központi Statisztikai Hivatal 389 ezerre teszi az alkoholbetegek számát, szakemberek inkább ennek dupláját szokták említeni, míg az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2016-os adatai szerint 900 ezren szenvednek alkoholfüggőségben itthon, emlékeztetett a Telex

Kapcsolódó cikk

A koronavírus-járvány okozta stresszt és feszültséget is sokan ivással próbálták oldani, ez jól látszik az alkoholfogyasztásra vonatkozó 2020-as adatokból. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet