Hallgatom Annyira nem érdekelte az embereket Ganxsta Zolee, hogy le...

Annyira nem érdekelte az embereket Ganxsta Zolee, hogy le kellett mondani a koncertet

Promóció

Elmarad a november 9-ére hirdetett Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Mohamed Fatima dublini fellépése, mert alig vettek jegyet a bulira.

Promóció

Mindössze 27 jegyet vettek Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Mohamed Fatima dublini koncertjére. A buli november 9-én, szombaton lett volna, de törölni kellett a gyenge érdeklődés miatt. Összesen 19 online és 8 bolti jegy kelt el. Mint mondták a szervezők, a koncert törlése miatt minden vásárlónak visszatérítik a jegy árát, azaz a 25 eurót (nagyjából 8300 forintot).

Ganxsta Zolee / Fotó: Polyák Attila / Origo

Ganxsta Zolee a Borsnak röviden csak annyit mondott:

Ilyen van. Mindig szerződést kell írni. Száz bulit lemondtak már, és száz bejött helyette, eggyel több vagy kevesebb, teljesen mindegy.

A koncert reklámozásában részt vevő Balogh Gábor, aki az Írországi Magyarok TV vezetője is egyben, a lapnak elmondta: „Zoli Dublinba szinte hazajár, és két éve már nem volt, így mindenki azt hitte, hogy telt házas lesz a buli. 250 ember jelezte az eseménynél, hogy jönne, ami nem túl nagy elvárás, ám az augusztus óta árusított jegyek csak nem akartak elkelni.”

A brazil sztáríró, Paulo Coelho könyveket dedikált Mucsinak, Puzsérnak, Kiss Tibinek

1 Coelhot olvasni nem bűn? Az Atheaeum kiadó gondozásában jelent meg a brazil sztáríró legújabb könyve, a Hippi. Egy kampány keretében belül olyan magyar hírességeket kért fel a kiadó, mint Kiss Gergő olimpikont, Kiss Tibi énekest, Puzsér Róbert kritikus, Mucsi Zoltán színészt, Árpa Attila színész-producert, Ganxta Zolee énekest.

A fellépők repülőjegyeinek árát biztosan bukta a szervező, ha a szállást sikerült időben lemondania, akkor azt talán nem. Emellett nincs kizárva, hogy a helyszínért kötbért kell majd fizetnie.

Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3