Politikai harcokat vívnak a szereplők az első európai szuperhőssorozatban, a García!-ban.

Az HBO Maxon lesz elérhető

Az HBO Max gyártásában jelenik majd meg az első európai szuperhőssorozat. Santiago García és Luis Bustos képregénye alapján készülő García! hat egy órás részből fog állni. Az első előzetes csütörtökön jelent meg.

A sorozat a spanyol WarnerMedia forgalmazásában lesz majd látható 2022-ben. Az epizódokat Sara Antuña és Carlos de Pando írta, a rendező pedig Eugenio Mira, írja a 24.hu.

A García! szinopszisa

A napjainkban, a politikai káosz szélén álló, megosztott Spanyolországban játszódó García! egy sokat kérdezősködő oknyomozó újságíró, a huszonéves Antonia (Veki Velilla) történetét meséli el. Antonia egy évtizedekkel ezelőtti összeesküvés nyomaira bukkan: felfedezi egy kriogén módon lefagyasztott szuperügynök, García (Francisco Ortiz) létezését, akit az 1950-es években hozott létre Franco tábornok fasiszta titkosszolgálata egy laboratóriumban. 

A lány hatvanévnyi mély alvás után ébreszti fel ezt a hihetetlen fizikai erővel rendelkező, tökéletes katonát, akit arra programoztak, hogy kérdés nélkül engedelmeskedjen a parancsoknak. Az elveszett García teljesen össze van zavarodva a felismerhetetlenségig megváltozott Spanyolországban. A régi világ összeütközésbe kerül az újjal, amikor Garcíának és Antoniának meg kell tanulnia együttműködni, miközben egyre mélyebben belekeverednek egy olyan politikai összeesküvésbe, amely a demokrácia megdöntésével és Spanyolország brutális diktatúrába való visszavetésével fenyeget.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet