Milyen árnyoldalai voltak a Győzike show című műsornak? Gáspár Bea hogyan élte meg mindezt? Milyen kulissza titkok voltak?

Nem bánt meg egyetlen percét sem Bea asszony

Több mint 15 éve, 2005. február 7-én startolt el a Győzike Show az RTL Klub csatornáján, amelyben Gáspár Győző és családja, így felesége, Gáspár Bea is szerepelt. A produkció igazi úttörőnek számított hazánkban, hiszen a szóban forgó család volt az első, akik beengedték a kamerákat az otthonukba.

A műsor alatt és több éve után is számos néző latolgatta, mennyire hiteles mindazt, amit látnak/láttak. Aztán az elmúlt években egyre több nyilatkozat látott napvilágot, amelyben elárulták, validak ezek a feltételezések.

Nemrég a Story magazinnak adott interjút “Bea asszony”. Mint elmondta, eleinte egyáltalán nem érezte szükségét annak, hogy szerepelni akar a tévében, kifejezetten ódzkodott a nyilvánosságtól, de visszatekintve egy percig sem bánja, hogy annak idején bevállalta a műsort.

Nagyon sok támogatást kaptam a stábtól, gyakorlatilag együtt nőttünk fel, és mindannyian sokat profitáltunk belőle. Egyetlen percét nem bántam meg a szereplésnek, ma is ugyanúgy végigcsinálnám

– emlékezett vissza.

Gáspár Bea: Jó tapasztalat volt

A bulvár magazinnak azt is elárulta, hogy nem volt könnyű helyzetben, amikor forgatták a műsor. Noha hozzátette, visszatekintve jó tapasztalat volt számára. Gáspárné szerint családanyaként és háziasszonyként is helyt kellett állnia, ezt pedig nehéz volt összeegyeztetnie a mindennapos forgatással.
Gaspas Bea Gyozike Show Gaspar Gyozo Bea Asszony
A Gáspár Család A Győzike Show Idején / Fotó: Rtl Klub

“Mindennap fél hétkor keltem, hogy Evelint elvigyem a suliba, aztán Virággal harcoltam, aki állandóan hisztizett és sírt, hogy nem akar óvodába menni. Közben hazafelé menet beugrottam vásárolni, de a stáb már ott toporgott az ajtóban, forogtak a kamerák, én pedig azon agyaltam, hogy vajon mikor végzünk ma, és ki fogja hazahozni a gyerekeket” – fakadt ki.

Igazuk volt az őket kritizálóknak szerinte

Azzal, hogy mindennap szerepelt a tévében, nem csak rajongókat szerzett. Sok kritizálója akadt, akiktől gyakran megkapta, hogy mindig csak kiabál.

Az interjú során elmondta, nem kell ezen szépíteni, hiszen igazuk volt a kritizálóknak. Mentségére hozzátette, a nagy stressztől az első szóra robbant, de ettől tudott olyan jól működni a show. “Egyébként érdekes, aki Győzit szerette, az általában engem utált, és ez fordítva is igaz volt” – folytatta.

Olyanok voltunk, mint a jól fizetett színészek: pénzért járattuk le magunkat, és évről évre többet kaptunk érte

– vallotta be.

Nem volt könnyű a forgatás Gáspár Evelinnek sem

Tavaly nagyobbik lányuk, Gáspár Evelin, aki azóta szintén profitál influenszerkedésből a szóban forgó show-ből, mesélt arról, miért volt számára nehéz időszak a Győzike Show forgatása. Evelin a Kandászmamik – Szülőszoba és minden, ami család című sorozat egyik adásában mondta el, hogy az anyjával való kapcsolatában több törés is volt. Az első nyolcéves korában, amikor a húga, Virág született.

Kapcsolódó cikk
“Törésnek éltem meg, mert akkor anyu nagyon hátra rakott engem. Aztán amikor forgattunk, tízéves koromban is volt egy ilyen leszakadás” – kezdte visszaemlékezését Evelin, aki hozzátette, a húga volt a “mulatós”, őt rakták be, vele foglalkozott az édesanyja, neki vásárolt “csinos ruhákat”, őt pedig “hátrahagyta”.

Azt is elmondta, ennek volt köszönhető, hogy inkább az édesapjával alakult ki szorosabb viszonya, viszont édesanyja hevesen tiltakozott, szerinte ezt csak Evelin élte meg így, szerinte volt így.

Evelin a legjobbat hozta ki magából

Gáspár Evelin azt is bevallotta, hogy a show forgatását nem igazán szerette, nagyon nehezen élte meg ezt az időszakot.

Akkor még nem volt külső segítség, a szüleim sem tudták, mire vállalkoznak

– folytatta a 26 éves lány. A műsor egyébként elszigetelődési vágyat okozott nála, ugyanis távol akart maradni a forgatástól és magától a műsortól.
Gaspar Evelin Volt Parja Fotoi Szexualis Zaklatas
Gáspár Evelin / Fotó: Tv2

Két évvel ezelőtt szintén interjút adtak – az esetben Bea – a műsorral kapcsolatban. Mint mondta Jakupcsek Gabriella műsorában, kisebbik lányuknak, Virágnak sokszor nem kellett óvodába mennie, ha forgattak. A lázadó korszakában az is előfordult már, hogy nem ment iskolába, ha nem volt kedve. „Evelin viszont mindenben a legjobbat hozta ki magából: még betegen is iskolába ment. Bolond szülők normális gyereke tudott lenni, ami ritka. A sorozat hátránya a gyerekeinknél ütközik ki. Amikor Evelin állásinterjúra megy, a tesztekkel még nincs gond, de a személyes találkozón mindig közlik vele: sajnos már betöltötték az állást” – fogalmazott Gáspár Bea.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet