Alig kezdődött el az Ázsia Expressz, de Gáspár Bea és Gáspár Győző máris durván összekaptak.
Gáspár Győző és Gáspár Bea között már az Ázsia Expressz első napjaiban is feszült volt a hangulat. Az indulatok a szálláskeresés során csúcsosodtak ki, amikor Győzike a kényszerleálláskor felidegesítette magát és faképnél hagyta feleségét, aki ezt nem hagyta szó nélkül, írjaBors.

Te mindig cserben hagysz, mindig. Én tényleg elválok tőled, egy hotelbe se akarok veled menni. Te mindig hisztizel, én meg nem hisztizhetek soha. Én vagyok a nő, hisztizni akarok

– fakadt ki Bea.

A páros a szálláskeresés során Gáspár Zsolti példáját követte, és szállodákban próbáltak szerencsét, ami végül jó ötletnek bizonyult, és a végén ötcsillagos körülmények között tölthették az éjszakát. Az élmény nagy hatással volt Győzikére, aki nagy fogadalmat tett. 

Mekkora rohadt, egoista majom vagyok otthon Magyarországon! Semminek nem tudok örülni, itt meg megalázkodtam én, a híres Gáspár Győző! A szívem úgy elcsattant, hogy kaptunk egy szobát!

“Egész nap mentünk, mint a kutyák, és megsajnáltak minket, és ez nekem olyan nagy öröm, hogy nem is tudom elmondani!” – mondta zokogva Győző, és megfogadta, miután hazatért, változtat magán, és segít azoknak, akik hozzá fordulnak.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet