Vágni lehetett a feszültséget a Hal a tortán adásában, mint kiderült Polgár Tünde férje, Polgár Árpi és Gáspár Evelin között alakult ki durva konfliktus.

Polgár Tündén volt a sor, hogy vendégül lássa társait a Hal a tortánban. A műsor azzal indult, hogy Gáspár Bea segített neki a bevásárlással, ami már nem volt feszültség mentes, ugyanis Bea asszony úgy tudja, Polgár Tünde miatt nem vehetett részt a Luxusfeleségekben. A vacsoránál pedig kirobbant a balhé Polgár férje és Bea asszony lánya között, írja a 168.

Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt. Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt.

– emlékezett vissza Gáspár Evelin. “Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban.”

Közölte velem, idézem: Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt! Nem is a mondatatival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így.

Evelin ezután L.L. Junior társaságában odalépett Polgár Tünde férjéhez, hogy tisztázzák a helyzetet, és megkérdezték, mi a baja pontosan Gáspár Beával, és ha szeretné, hívja fel, és tisztázzák.

Ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek.

“Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem is hajlandó kamera elé állni és ezzel elvonult” – mesélte Evelin, majd hozzátette, nagyon rosszul esett neki ez a bánásmód.

Ez a viselkedés még akkor is elfogadhatatlan lett volna, ha történetesen valóban anyu aludt volna el aznap. Tulajdonképpen csak a rutinom tartott vissza attól, hogy elsírjam magam.

“Fel is hívtam apukámat, hogy jöjjön értem, mert nekem nincs kedvem tovább Tündééknél maradni. Egyértelmű volt, hogy nem vagyok szívesen látott vendég. Végül persze győzött a kötelesség tudatom és húsz perc múlva folytattuk a felvételeket, de a hangulat nem volt valami fényes és ez látszott is az adásban” – mondta. Gáspár Evelin elárulta, később a Sziget Fesztiválon futottak össze a Polgár-házaspárral, de csak Tünde viszonozta a köszönését.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet