Gáspár Evelin nem szereti költeni a pénzét sminkre és műszempillára.

Gáspár Evelin már előre látja, hogy sokan igénytelennek állítják be

Lilu sminkelős műsorának legutóbbi vendége Gáspár Evelin volt, annak ellenére, hogy nagyon ritkán sminkeli magát. Bulik vagy események alkalmával ugyan elmegy egy profihoz, de a hétköznapokban szinte semmit sem ken magára és így is elégedett azzal, amit a tükörben lát. Ráadásul pénzkidobásnak tartja, hogy sminkre költsön.

Gondolom, sokan azzal fognak támadni, hogy mennyire igénytelen nő vagyok, hogy nem használok kenceficéket

– kezdte Gáspár Evelin.

Hogy néztek ki azon hírességek fiatalon, akik nem a szépségideálokba tartoznak?

Vannak olyan tehetségek, akik úgy is be tudtak futni, hogy nem felelnek meg hollywood szépségideáljainak.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

A műsorvezető-influencer majd hosszasan részletezte, milyen sokba kerül, hogy valaki úgy nézzen ki, mint az Instagramvilág tökéletes női.

“A műpilláról annyit, hogy nagyon nagy trend lett. Akinek van kéthetente felesleges másfél-két órája, meg felesleges 10-20 ezer forintja, az csinálja. Nőnek lenni, meg ezekre a dolgokra figyelni nem kevés pénz. Egy átlagos nő, aki nyolc órában dolgozik, nem feltétlenül teheti meg, hogy kéthetente elmenjen a pilláshoz, körmöztessen, mellé vegye meg a kozmetikumokat, menjen el edzeni. Ez irreálisan sok és ebbe nem gondolnak sokan bele. Én mindig próbálok normális, dolgozó nőként gondolkodni ezekről is, mert azért ezt valakinek ki is kell fizetni. Nem mindneki celeb, hogy odamegyek, posztolok kettőt és ingyen van” – mondta Gáspár.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet