Gáspár Evelin elárulta, hogy az Ázsia Expressz után megromlott a kapcsolata nagybátyjával, Gáspár Zsoltival, és remélte párjával nem ez lesz a Párharc után.

Gáspár EvelinTV2 által megosztott és Blikk által szemlézett videóban árulta el, hogy hogyan élte meg a Párharc megpróbáltatásait, milyen a kapcsolata Gáspár Zsoltival, akivel még az Ázsia Expresszben játszott egy csapatban, és azt is elmondta, ki volt az a játékos, aki pozitív meglepetést okozott neki.

Attilával sokkal bensőségesebb viszonyt ápolok, mint a nagybátyámmal. Érdekes módon Zsoltival azóta nem is beszélek.

“Olyan szinten, hogy le is tiltottuk egymást a telefonunkban, nem is tudjuk egymást felhívni. Nekünk az Ázsia Expressz nem hozott olyan jó dolgot. ” 

Történtek utána bizonyos dolgok a családban, amik nem publikusak, és letiltottuk egymást. Ennek a fajta műsornak van egy átka, úgyhogy remélem, a Párharcban nem ez lesz 

– vallotta be a lány, majd azt is elárulta, hogy számára nagyon pozitív csalódás volt a műsorban G.w.M.

Előtte nem ismertem, csak a közösségi médián keresztül. Mindenkinek az jön le, hogy ő egy nagyképű, arrogáns személy, de pozitívan rácáfolt erre.

“Kevesen tudják, de egyszer az anyukája küldött egy nagy adag töltött káposztát, rántott húst és rakott krumplit a műsorba. Időt, energiát, pénzt fordított erre ilyen árak mellett, ahol az élelmiszer már luxus” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet