Gáspár Evelin határozottan elutasította azokat a pletykákat, miszerint a TV2 bármilyen kedvezményt adott volna neki a műsorvezetői képzésükre.

Gáspár Evelin az utóbbi időben a TV2-nél dolgozott gyakornokként, még a Sztárban Sztár műsorán is dolgozott, majd a Zenebutikon debütált műsorvezetőként.

Voltak, akik azt pletykálták, hogy Gáspár Győző idősebb lányának a tandíját a csatorna állta, vagy ők kérték fel rá, hogy végezze el a képzést, írja 24.hu.

Nem, engem nem a TV2 küldött oda, magamtól jelentkeztem. Ugyanúgy át kellett esnem nyáron a felvételin, ami két részből áll: van egy írásbeli és van egy videóchates interjú. Igen, sikerült.

“Az írásbelim majdhogynem 100%-os lett. Megdolgoztam ezért! Meg hát nyilván be kellett fizetni a tandíjat. A tandíjat nem vonták le nekem… Miért adna nekem a TV2? Egy munkahelyen nem kapsz ingyen juttatást. Nekem a TV2 az egyik munkahelyem, én oda bejárok, megcsinálom a munkámat, ami után kapok egy bizonyos fizetést. Nyilván az Akadémiának is van ára, én nem akartam ott ingyen tanulni, meg sem kértem senkit, hogy »intézzük már el, nyomok insta posztot«. Nem!” – jelentette ki. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet