Gáspár Győzőnek eddig nem sikerült úrrá lennie a mentális problémáin.

Gáspár Győző nem bánja, hogy évekkel ezelőtt színt vallott és a nyilvánosság előtt vállalta, ő bizony depresszióval és pánikbetegséggel küzd hosszú ideje.

Nagyon régóta jár terápiára és gyógyszeres kezelést is kap, de eddig nem sikerült úrrá lennie a mentális problémáin. A Gáspár család feje azzal is tisztában van, mi váltotta ki nála a problémákat, ahogy azzal is, hogy talán élete végéig nem javul majd az állapota.

A celeb többek között erről is mesélt Ábrahám Róbertnek a vasárnap este adásba kerülő Late night latte című műsor felvételén a Pesti TV stúdiójában, ahol arról is beszélt, hogy véleménye szerint nagyon nincs egyedül problémájával a hazai sztárok között – szemlézte a Ripost.

Kapcsolódó cikk

“Azt üzenem mindenkinek, aki a pánikbetegség tüneteit tapasztalja magán, hogy forduljon orvoshoz, ne húzza el úgy, mint én! Nekem van egy alapbetegségem, ami kezdődött a depresszióval. 2005-ben mi voltunk a legsikeresebbek, a legnagyobb sztárok, akik nézettségi rekordokat döntögettünk és eközben nem volt mellettem senki. Se egy menedzsment, se senki, aki támogatott volna. Ezt a nagy sikert pedig én nem tudtam kezelni. Ezután jött, hogy a szüleim kitagadtak, a testvérem ellökött magától. Mindez felgyülemlett bennem” – mesélt mentális betegsége okairól Gáspár. 

A celeb nem titkolta azt sem, hogy tavaly szeptemberben, két öngyilkossági kísérlet után a zártosztályra került, ahonnan két hónapra elvonult egy mentálhigiéniás osztályra, ahol ugyan jól érezte magát, de igazán segíteni ott sem tudtak rajta, hiszen a mai napig rengeteg gyógyszert szed.

Győzike ugyanakkor hozzátette, nincs egyedül a problémájával, csupán a többség megpróbálja eltitkolni a nyilvánosság elől, hogy hasonló cipőben járnak, mint ő.

“Magyarországon szerintem a közszereplők ötven százaléka abban szenved, amiben én, csak nem merik elmondani úgy, ahogyan én teszem. Amit nem is csodálok, hiszen én is kaptam rengeteg bántást” – jelentette ki a Pesti TV stúdiójában Győzike.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet