Gáspár Zsolti már többször is azt nyilatkozta, hogy hamarosan összeházasodnak a menyasszonyával, de a nagy nap mindig elmaradt.

Gáspár Zsolti esküvőjét először 2021-re tűzték ki, akkor azért mondták le, mert állítólag nem érkezett meg a menyasszonyi ruha, egy későbbi időpontot azért halasztottak el, mert a pár összeveszett, és a műsorvezető legutóbbi nyilatkozata szerint a nagy napot május utolsó és június első hétvégéjén tartották volna, de ez ezúttal sem történt meg, írjaBlikk.

Zsolti már többször nyilatkozta az újságban és a tévében, hogy kitűzték az esküvő dátumát, hatalmas ünnepségről beszélt. De az igazság az, hogy ez az egész egy kamu, fogalmam sincs, miért talál ki ilyeneket

– mondta egy informátor. Gáspár is megerősítette, hogy még nem keltek egybe, ezúttal azzal magyarázta, hogy édesapja 70. születésnapi ünnepségének szervezésével voltak elfoglalva. 

Most, hogy ezen túl vagyunk, már teljes erőbedobással koncentrálunk a mennyegző előkészületeire, amit június végén tartunk majd. Hamarosan a hivatalos meghívókat is kiküldjük a vendégseregnek

– állította, majd azt is kijelentette, hogy testvére, Gáspár Győző is segít neki a mennyegző szervezésében. Ezt a showman azonban tagadta, sőt, azzal kapcsolatban is kétségei vannak, hogy lesz-e valaha esküvő.

Zsolti mindenkit csak hülyít ezzel az esküvős történettel, hiszen a felesége nem is akar szerepelni a médiában, kizártnak tartom, hogy össze akar házasodni vele.

“Persze, eleinte még én is elhittem, hogy valóban lesz ünnepség, de hamar egyértelművé vált, hogy annak, amit állít, köze sincs a valósághoz. Azt viszont végképp nem értem, miért mondja, hogy segítek neki a szervezésben, hiszen évek óta nem is vagyunk beszélő viszonyban” – nyilatkozta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet