Erős bejegyzést írt.

Szarkasztikus humor Győzikétől

Mint megírtuk, nemrégiben Kulcsár Edina és férje, Csuti elválnak a hosszú és sok megpróbáltatás után. Ezt követően robbant a bulvárbomba, hiszen kiderült, nem sokkal később G. W. M. nevű rapperrel jött össze Kulcsár.

Kapcsolódó cikk

A magyar közbeszédet azóta is tematizálja a két egykori párkapcsolat élete. Számos híresség osztotta meg a véleményét a hír hallatán.

Gáspár Győző is megszólalt a közösségi oldalán. A gratuláció mellett azt írta, “nincs is jobb a cigány kolbásznál”. Mint hozzátette, “én azt mondom, hogy megérdemled a boldogságot, mert egy királynőnek jár a boldogság!”

Kapcsolódó cikk

A bejegyzés alatt az egykori Való Világ-szereplő, mostanában botrányokba keveredő, az RTL Klubbal pereskedő (?) Baukó Éva is hozzászólt.

“Dikkk má’ more ez igaz! (sic!) Meghaltam! A 17-es puskát lecserélte egy 25-ösre” – írta Baukó.

Kulcsár és Győzike egyébként kollégák, hiszen a Viasat3 tévécsatornán futott Észbontók 7 évadában mind a ketten szerepeltek.

Megmagyarázhatatlan szerelemre talált Kulcsár Edina

Mivel minden magyar sajtóorgánum írt a válásról és új kapcsolatról, ezért maga akart tiszta vizet önteni a pohárba, így megszólalt Kulcsár.

A Tényeknek megerősítette ő is, hogy Csutival már régóta nem voltak rendben, azonban nem egy harmadik fél miatt történt ez így. Mindenesetre közben rátalált a szerelem, egy olyan, amiről nem is tudta, hogy létezik.

Kapcsolódó cikk

Nem akar többet bujkálni és tagadni az igazságot, végre fel akarja vállalni önmagát és az érzéseit. Úgy érzi, hogy végre valaki a tenyerén hordozza, aki mellett mindig mosolyog. Ő G.w.M, polgári nevén Varga Márk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet