Egy autó és egy busz ütközött a Keleti pályaudvar környékén, a helyszínen Gáspár Győző is megjelent, akire végül rendőrt hívtak.

A Keleti pályaudvar környékén karambolozott egy autó és egy busz, az autó sofőrje pedig egy barátját hívta fel segítségért, aki nem más volt, mint Gáspár Győző. A közszereplő meg is érkezett a helyszínre, majd furcsa fordulatot vettek az események, írjaBlikk

A hírek szerint egy napilap is a helyszínre sietett, a riporterek pedig meg akarták interjúvolni a showmant, akinek ez nagyon nem tetszett. A helyszínen lévők állítása szerint Győzike annyira felhúzta magát, mivel nem akarta, hogy videófelvételt készítsenek róla, hogy kivette az újságíró kezéből a telefont, és zsebre tette. Az eset miatt a rendőrséget is kihívták, de a celeb a hatóságok kiérkezése előtt távozott. 

“Most jöttem el onnan. Az egyik barátommal mentünk volna konditerembe, de a barátomba belement a busz, én meg félreálltam. Kijött a sajtó, mintha embert öltünk volna… Itt ülök a saját autóban, éppen most meséltem Beának, hogy ez valami cirkusz volt” – nyilatkozta Gáspár az esetről.

Értem, hogy engem akartak elővenni, mert én közszereplő vagyok, de nem én tettem, nem én voltam, nem én vezettem, én később értem oda. Miért kellett ezt ennyire felfújni?

“Már az is baj, ha az ember segíteni akar a másikon? Az újságírók belemásztak a barátom szájába, letámadták, kihívták a tévéseket. Ez olyan nevetséges….” – jelentette ki. 

Én nem vettem el senki telefonját, nem löktem meg senkit. Ha ők ezt tudják bizonyítani, rakják ki. Belemászott a számba, és mondtam nekik, hogy ne kamerázzanak!

– állítja, hozzátéve, “mi köze a magyar médiának ahhoz, hogy segíteni akarok a barátomon? Miért találnak ki hülyeségeket?”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet