Gáspár Győző meghökkentő őszinteséggel mesélt mentális állapotáról, és állítása szerint Berki Krisztiánnak is voltak komoly lelki problémái.

Gáspár Győző már korábban is nyíltan vállalta, hogy mentális betegséggel küzd, és emiatt már zárt osztályra is kellett mennie. Most Palik László műsorában árult el további részleteket, köztük azt is, hogy Berki Krisztián is hasonló gondokkal küzdött írja168.

Nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb. Azért nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja. Nem vállalta fel azt, amit én felvállalok. Nem vállalta föl, és most hol van? A földben van. Maradt két gyerek.

“És amikor én megtudtam azt, hogy ő meghalt azon a bizonyos pénteki napon, én akkor olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek, és én elmondom most kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok. Igen, beteg vagyok. Igen, nagyon beteg vagyok. Igen, elmegyek a szanatóriumba” – mondta, majd hozzátette, hogy őt megint a szőnyegen találták meg begyógyszerezve, ezért hat hét múlva bekerül a zárt osztályra.

“Berki Krisztián után muszáj ezeket most már kimondani. Mert Berki Krisztián nem merte senkinek kimondani, mert fölvette az ingét, és fölvette a drága óráját, és ha eljött volna ide ebbe a műsorba, akkor azt mondta volna, hogy minden szép. Nem.”

Én a múlt héten szétgyógyszereztem magam. Hét szem gyógyszer helyett húszat szedtem be, mert lelkileg olyan gyenge vagyok, hogy az borzasztó

– vallotta be.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet