Ember legyen a talpán, aki érti a videó tartalmát, okát.

Ellopták Gáspár Győző utolsó ezer forintját?

Egészen szürreális, kontextus nélkül hagyott videót töltött fel az Instagram-oldalára Gáspár Győző reality celeb, szemlézte a Bors.

A feltöltött videó helyszínmegadásából  kiderült – illetve ő maga is említette a videóban –, hogy az RTL Klub székhelyére sietett. Ám eközben a nyílt utcán videózták le Gáspát. A showman felháborodva magyarázott egy őt kamerázó illetőnek.

“Nagyon fel vagyok háborodva, és maximálisan ki vagyok borulva. Ez a fiú, aki most kamerára felvesz, meglopott engem, ellopta az utolsó ezer forintomat” – kezdte mondandóját Gáspár.

Ne röhögjél! Mi röhögsz? Neked ez olyan vicces, hogy ellopod a pénzemet? M olyan izgalmas, mindjárt beleverek a fejedbe, b_szd meg! F_szom!

– fakadt ki a showman.

Médiahack?

A videó végén azonban már baráti viszonyról tanúskodik Gáspár hozzáállása, meg is nevezi a kamera mögött állót, illetve a feltöltött videó feliratában meg is jelölte őt. A “Petikeként” megnevezett férfi maga is feltöltötte a videót Instagram Storyba.

Viszont továbbra is a nézőre hagyja mind a két fél, hogyan kell értelmezni a videót: humorral fűszerezték, hogy “Petike” pénzt kért, és nem marad Gáspárnak több készpénze? vagy csak egyszerű médiahack?

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet