Bár Gáspár Győző nagyon szeretett volna szerepelni a Sztárban Sztár műsorában, a csatorna úgy döntött, nem kér belőle.

Ahogy közeledik a Sztárban Sztár kilencedik évada, egyre több információ lát napvilágot. Korábban már kiderült a zsűri összetétele, majd az első műsor időpontja is, most pedig az első versenyző nevét erősítették meg, és az első nevet, akit nem láthatunk majd a képernyőn, írja168.

TV2 megerősítette, hogy Valkusz Milán szerepelni fog a műsor következő évadában, és arról is nyilatkoztak, hogy nem tartanak-e attól, hogy a zsűritag Marics Peti nem tudja majd elég objektíven megítélni zenésztársa/barátja produkcióját: „a Sztárban Sztár történetében korábban is volt arra példa, hogy a zsűriben olyan híresség foglalt helyet, akinek a zenésztársa versenyző volt, így ha valóban ott van az énekesek között Valkusz Milán, ez most sem okoz majd gondot”.

A műsor nagy csalódást okozott azonban Gáspár Győzőnek, aki maga is megerősítette, hogy nem fog résztvenni a műsorban, holott egy ismerőse elmondása szerint a showman nagyon készült már az utánzós műsorra. 

Még egy angoltanárhoz is beiratkozott azért, hogy tökéletesítse a kiejtését, ha esetleg külföldi dalokat kellene előadnia. A promóvideó forgatása előtt azonban a műsor készítői jelezték, mégsem számolnak vele

– árulta el egy bennfentes. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet