Gáspár Laci részletesen elmesélte, mi történt múlt hétvégén, amikor komoly konfliktusba keveredett egy balatonfüredi szórakozóhelyen.

Gáspár Laciról terjed egy videó a közösségi médiában, amin az látható, hogy csúnya vitába keveredik egy balatonfüredi szórakozóhely személyzetével. A zenész korábban Instagram-oldalán reagált a botrányra, ma pedig a Balázsék műsorban mesélt az ügyről, amit a Blikk szemlézett.

Elmondása szerint a konfliktus abból indult ki, hogy a szórakozóhely zárni készült, de ezt a zenész és felesége nem vette észre, majd a személyzet ezt nagyon durván jelezte nekik.

Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt... nem tudom pontosan,mikor zár az a hely.

“Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy ‘takarodjatok innen most már’… nagyon durván” – mesélte, hozzátéve, hogy ebből veszekedés kerekedett, ami során a feleségét is meglökték.

Akkor aztán tényleg elborult az agyam: mondtam, hogy 'akkor dobjál ki, fogjál meg és verjél meg!' És mondta, hogy meg fog verni

– mesélte.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet